Kendi yaptığım paket diye isimlendirdiği paketi arkadaşımdan rica ederek ben istedim arkadaşım da beni kırmayıp verdi yazılımsal fazla bir bilgim olmaya bilir ancak salak değilim ücretli satın almış olduğumuz hudu paylaştı ancak bir daha kimseden iş alamayacak kendini belli etti sonuç olarak arkadaşın lua bilgisi yoktur esx üzerine hiç bir şeyden anlamıyor bir script talep ediyoruz o bozuk şu bozuk başka olsun bunu kullanıyorsan kullan tarzında iğrenç savunmalar yapıyordu ki zaten dün durduk yere olay yaratanda kendisi bu arkadaşla ne zaman konuşsak video kaydı alır derecesine geldik zaten son 1 haftadır her konuşmamızın dakikası dakikasına video kaydı mevcut ben yazılım konularından anlamam ben paket de çalmam herkesin işi kendinedir beni bilende bilir sonrasında dün gece geç saatlerde roland isimli bir arkadaş bu arkadaşların gazına gelip bize laf etti roland a2 türkçeye sahip olduğu için biz arkadaşla çalışmama kararı aldık ve bir referans gösteremeden bizden 300 tl para talep etmişti kendisi sesli sohbetimizde bundan dolayı sıcak bakmadık ama arkadaş dün resmen adımızı hırsıza çıkarıcakmış formlar atıcakmış arkadaşlar şuanki paketimin temeli zaten benimdi ben aldım kirou veya başka birisi almadı bunu geliştirme yaptım diyormuş bir hud ekledi 3 hud aynı anda çalıştığı için hudu bize satan arkadaşlarla ters bile düşürücekti sürekli aklımızı çeldi felan yani anlayacağınız kimsenin paketini çalmadık bizim paketimizi hüpletirken kafasına balyozum ile çaktım bir tane yerle bir oldu kısaca bu , bu konu hakkında da bir daha açıklama yapmayacağım bilginiz olsun iyi forumlar.