Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

PAKET ÇALMA SANATI VE ADAP YÖNTEMLERİ(isimsiz kahramanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş boş konuşma asdfg asdfg. Kalabalık artislik yapanın Tenhada özürü kabul olmaz.

DF
Kadınbudu Köfte Tarifi İçin Malzemeler

• 500 gramorta yağlı kıyma
  • 1 adetyumurta
  • 1 adetkuru soğan
  • 2 dişsarımsak
  • 1/2 su bardağıhaşlanmış pirinç
  • 1,5 çay kaşığıtuz
  • 1,5 çay kaşığıkarabiber
  • 1,5 çay kaşığıkimyon
  • 1/2 su bardağıun

• Köfteleri kızartmak için:
  • 1 su bardağıayçiçek yağı
  • 1 su bardağıgaleta unu
  • 2 adetyumurta(çırpılmış)
Kadınbudu Köfte Tarifinin Pişirme Önerisi
Arta kalan pirinç pilavını kadınbudu köfte yapımında kullanarak değerlendirebilirsiniz.
Kadınbudu Köfte Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. 1/2 su bardağı pirinci tuz ve su ile birlikte hafif yumuşayana kadar kaynatın. Çok yumuşamamasına dikkat edin.
  2. Bir tavada zeytinyağı ile soğanları yumuşayana kadar kavurun.
  3. Sarımsakları da ekleyip kavurmaya devam edin.
  4. Kıymanın yarısını soğan ve sarımsakların içerisine alın ve suyunu salıp, çekene kadar kavurun. Pişen kıymaları ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
  5. Geniş bir kasede çiğ kıyma, un, haşlanmış pirinç, pişip soğuyan soğanlı kıyma harcını, yumurta ve tüm baharatları bir araya getirip yoğurun.
  6. Yoğurduktan sonra üzerine streç çekip 30 dakika buzdolabında bekletin.
  7. Bekleyen harçtan yumurtadan biraz daha büyük parçalar koparıp yuvarlayarak şekil verin.
  8. Şekil verilmiş köfteleri önce galeta ununa, sonra yumurtaya batırıp kızgın yağda kızartın.
  9. Servis ederken püre ve sotelenmiş sebzeler ile servis edebilirsiniz, afiyet olsun!
ULAN VATANN HAINI BENIM MIZAHIMI NASIL CALARSIN BU BENIM MIZAHIM

DF
forumda küfür ban geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :QDeqweq

DF
//

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
benim yazdığım galiba çıkmamış ben yinede tekrar yazayım. Boş boş konuşma asdfg asdfg Kalabalık artislik yapanın Tenhada özürü kabul olmaz.

DF
Şimdi son kez yazıyorum birinin Senin ağzından çıkanı kulağın duymuyor aklın nerede ne haldesin bilmiyorum ama bence uğraşmayı kes 9 Diyar

DF
Merhaba,

Konu Tarafımca incelemeye alınmıştır.
İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..

DF
Konu tarafımca incelenmesi bitmiş olup gerekli taraflara POSTA ile uyarıları gönderilmiştir. Her mesaja uyarı gönderimi yapmıyoruz genel anlamda gönderildi , Konu Kapalı kalacaktır herkese iyi forumlar.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!