PACK isimli şahıs developerlik hizmeti adı altında milleti dolandırmakta olup şantaj yapmaktadır... kendini 26 yasında tanıtan gercekte 16 yasında olan gerçek ismi ''Ali bozel'' olan vatandas haftalık 200 aylık 300tl çalışırım dıye bizim roleplay sunucumuzda anlaşma yaptı. Haftalık ödemesini ilk günden yaptık evimde yiyecek ekmek zeytin yok dedi c.tesi olduğu halde fast ödeme ile ödedim insanlık ettim. dekontlar yazışmalar mevcuttur.. bizi dolandırdıgını anladıgımız zaman anında sunucudan banladık bizi tehdit etti vds şifresini degişdi ...vds firmasının sahibiyle konuşarak şikeyetımızı dile getirdik... ve vds şifresini 2 saat içinde geri aldık.. fakat paket eski halinde değildi... kendisi sunucumuza zarar vermesine ve peşin aldığı paramıza karşılık yedi gün hizmet vermesi gerekirken bir günlük developer hizmeti verip parayı aldıktan sonra mesajlardada görüldüğü üzere bizi ciddiye almayıp işimizi yapmamıştır.. bizi başından atıp sürekli gereksiz oyunlarda zaman harcamıştır.. biz bunları gördükten sonra aylık hizmetten vazgeçip hizmetin 6. gününde aylık hizmet istemediğimizi belirttik.. kendisi haftalık ücretini peşin ödememize rağmen tekrar belirtiyorum vds ' imizi kilitledi. Bize şantaj yaptı. 7/24 evde ana baba parası yıyen ergen daha bir de bunca yaşanana rağmen 100 lira için olmaz terbiyesizliği yapıp iftira attı. Discord oyun etkinligimize bir sekilde erisip terbiyesizce şeyler yazıp bizi hırsızlıkla itham etti. Ayrıca bu arkadaş tam bir paket hırsızıdır bize satmış olduğu paket sözde kendisinin yapımı ama sunucuda duvarların kimi kısmında farklı sunucuların reklamı vardır. Kendisi sağdan soldan çalıntı scriptler yuklemiştir. 100 lira kazanıcam diye kendi kişiliğini bize sundu. Biz de bu şahsın kişliğini size ispatlarla sunmak istedik. Fivem Türk ' de kendisiyle ilgili daha birçok şikayet bulabilirsiniz.. Saygılar