Öncesinde AlestaV2, Ötüken , ÖtükenV2 , Agora , Aspanda isimlerini kullanmış şuan ötüken rp olarak devam eden bir rp sunucusudur. Ben şahsen 5 ay civarında vakit geçirdim ve bu süre boyunca bir kaç kişi hariç yönetimden şikayet etmeyen kimseyi görmedim. Bende genel anlamda yönetimden şikayetçiydim. Sunucu da sosyal rp yapıcaz deniyor bunun için gun rp minimum seviyede tutulmaya çalışılıyor. Buna çetelerin çatışmasının yasaklanmasıda dahil. Çatışma rolleri gunrp adı altında yasaklanıyor.Eğer çete rolu yapıcaksanız asla önermem. Gun rp minimum denmesine rağmen neredeyse her donator paketinde silah bulunuyor. Sunucuda mikrofonsuz rol yapan birine rastlayabilirsiniz (Dilsiz rolu değil /me kullanarak konuşuyor).
Ekli dosyayı görüntüle 36822
Sunucuda yetkili olarak sadece 2 kişiyle görüşebiliyorduk bunlardan biri Carlos'tu. Artık oda sunucuda değil. Sunucunun sahibi olan
GulyaBunny (539909955613098048) vakit bulamadığından pek ilgilenemiyordu. Şimdiye kadar bi sorunumuzda yoktu ancak biz yönetimden şikayet edip yaklaşık 15 kişi (çoğu staff) sunucudan ayrıldığımızda arkadaşımız
HellFire5 iftira atmaya vakit bulmuştur. Sadece ismini Gulyabunny yaptığı için benim adımla key ve paket satışı yapıyor insanların ailevi değerlerine küfür ediyor diye fivemtürkte iftira atmaya çalışmıştır. Arkadaşımız
HellFire5
Hardware a durumdan bahsedince konu silinmiştir.
Sunucudan ayrıldığımızda bile sunucudaki bazı karaktersizleri şikayet ettik. Mesela Sushi (457630539193516033) nickini kullanan genç arkadaş bizim arkadaşlarımızdan birinin ablasının fotoğraflarını sağda solda paylaşıp dalga geçmiştir. Bu genç arkadaşı şikayet ettiğimizde şuanki adıyla ÖtükenRP den banlanmış fakat aynı gün içinde geri açılmıştır. Ayriyetten şikayet eden arkadaşında discorddan whitelisti alınmıştır. Bu genç arkadaş AspandaRP zamanında iftira ve hakaretlerde bulunmasına rağmen defalarca banı açılmıştır. Oyuncular çok iyi bilir. Sunucu kesinlikle pay to windir.
Bahsettiğim konuların ssleri ekte mevcuttur.