Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öldükten yaklaşık 1-2 saniye sonra karakter havaya çıkıp yere düşüyor ve karakter yok oluyor e çektiğimde de karakter gözükmüyor ( esx_ambulancejob değiştirmek dışındaki çözümleri yazarsanız sevinirim )
Eski konuda bahsettiğim olayın sebebi 2 adet farklı adlarla ambulancejobun olmasıymış ben np-menuye tekrardan entegre etmekle uğraşmamak için esx_ambulancejob değiştirmek istememiştim de cevap gelmeyince tekrardan yapmak zorunda kaldım maalesef :d
Bu tarz konularda discordum almez#9078 çekinmeden yardım isteyebilirsin. İyi forumlar, sorumu cevaplamamamışsın tekrarlamakta fayda var, aldığın herhangi bir hata vs. var mı?
Bu tarz konularda discordum almez#9078 çekinmeden yardım isteyebilirsin. İyi forumlar, sorumu cevaplamamamışsın tekrarlamakta fayda var, aldığın herhangi bir hata vs. var mı?