Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
agalar sigara veya alkol yok sadece okuldan kaçıp sınıftaki agalarla lahmacun yemeye gittik. aileme mesaj gidecek akşamleyin. nasıl bir yalan uydurayım??? seri taktik lütfen
doğruyu söyle kanka sonuçta yalan da söylesen illa okuldan kaçmanla ilgili olacak ve önemli de bir sebep olmayacağı için bir de yalan söylemene kızabilirler.
agalar sigara veya alkol yok sadece okuldan kaçıp sınıftaki agalarla lahmacun yemeye gittik. aileme mesaj gidecek akşamleyin. nasıl bir yalan uydurayım??? seri taktik lütfen
Yalan söylemek, insanın karakterini kötü etkiler. Ailene gerçeği söylersen, bugün sana kızabilirler ama dürüstlüğünden dolayı güvenilir birisi olduğunu düşünürler.
Okuldan çok sıkılmıştık, beraber yemek yemeye gittik de geç.
Edit: Öğretmenlerinden veya ailenden bu şekilde çekinerek yaşanmaz, tabi ki okulu sürekli aksat demiyorum, fakat insan her yaptığı eylemden dolayı kaçacak delik ararsa işimiz var. Mesaj gidecek, o olacak bu olacak, olacakları fazla düşünme, olan olur, sabaha her şey biter.
Yalan söylemek, insanın karakterini kötü etkiler. Ailene gerçeği söylersen, bugün sana kızabilirler ama dürüstlüğünden dolayı güvenilir birisi olduğunu düşünürler.
Okuldan çok sıkılmıştık, beraber yemek yemeye gittik de geç.
aşırı basit ben zamanında (lise 1 de) okuldan nargileye kaçmıştım aileme mesaj gidince şunu dedim zaten dersler boştu bizde yemek yemeye gittik Xd uygulayabilirsin bende işe yaramıştı