Konu içeriğince ticaret yapmış olsaydınız ve karşılık alamamış olsaydınız kalıcı olarak mağduriyet giderilene kadar kişi yasaklanırdı, bu sebepten dolayı kendilerine bir işlem uygulanamıyor ve konu kapatılmıştır.
Forum üzerinde kimsenin Dini inancına karışamayız burada ne mahkeme görevi görüyoruz nede insanları dinlerine göre yargılıyoruz.
Yapılan şey etik olmamak ile birlikte forum dışında yaşanılan kavgalara forum adresimizi dahil etmek yanlış olacağı düşüncesi ile herhangi bir işlem sağlayamıyoruz.
Forum adresimiz bir tür drama merkezi değildir kaos ile beslenecek olsaydık,
troll tayfa dediğimiz yüzlerce kişiyi forumdan banlamazdık.
Video içerisinde ben mi yanlış anladım bilgim dahilinde değil ama
almez ve
Viber forum adresimizi MOD olduğu zamanlarda ayakta tuttuğunu iddaa ettiklerini söylüyorlar, orada yanlış olan bir şey var size özel olan bir konu değil MOD olarak görevinizi yerinize getiriyordunuz siz extra bir şey kattığınız için
DENEME yerine
MODERATOR oldunuz, siz yokken de bu forum vardı siz gittiniz halen bu forum var, var olmaya da devam edecek.
Foruma her gelen MOD gibi bir şey kattınız yapmanız gereken görevinizi yaptınız daha sonrasında kendi isteğinizle ayrıldınız. Forumu ben ayakta tuttum tarzı bir tabir
yanlış olacaktır.