Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben istemediğim sürece sen foruma giremezsin ancak ben istersem sen foruma giriş sağlayabilirsin , multi üyelik açınca kendini ne zanettin bilmiyorum ama biz senin asıl hesabının ne olduğunu biliyoruz forumda yaptığın toxiclik yüzünden banlandın , bu şekilde devam edersen bu hesabını da banlarız.
Dolandırıcı olanlar forumda mutli üyelik ile de giremez.
Ama senin gibi toxiclik & trollük yaparak ban yiyen kullanıcılara şans tanıyoruz bence sana tandığımız bu şansı bu konu altında harcama.
Konu altını daha fazla konu ile alakasız yorumlar ile kirletirsen uyarı alacaksın. iyi forumlar.
Çok uzun sürmez yaza kadar kapatırsınız forumu bu kafayla devam.Baktı millet bırakmaya başladı forumu banlarınızı açalım diye konu açıp millete yalvarıyorsunuz geri.Sadece ben değil benim gibi bir çok usta developer kaçtı forumdan başka forumlarda takılıyorlar artık.Diyeceğimi dedim tekrardan banlayabilirsin şimdi.
Çok uzun sürmez yaza kadar kapatırsınız forumu bu kafayla devam.Baktı millet bırakmaya başladı forumu banlarınızı açalım diye konu açıp millete yalvarıyorsunuz geri.Sadece ben değil benim gibi bir çok usta developer kaçtı forumdan başka forumlarda takılıyorlar artık.Diyeceğimi dedim tekrardan banlayabilirsin şimdi.
Usta developer hangi discord'da buna usta developer permi verdiler ? lütfen bir daha foruma kayıt olma olur mu ? zaten bu saatten itibaren bir daha giriş yapmayacaksın.
Kötülemek gibi olmasın ama attığın hiç bir işe yaramaz, öncelikle kilitli vede 10-20 dakika sonra site kontrol etmediği için ui'ların gidiyor, yani kısaca trash....
Kötülemek gibi olmasın ama attığın hiç bir işe yaramaz, öncelikle kilitli vede 10-20 dakika sonra site kontrol etmediği için ui'ların gidiyor, yani kısaca trash....