nko-base | Güncel QBCore Ücretsiz Altyapı
Herkese yeniden selamlar, 2 haftadır paylaşım yapmıyorum malum üniversite vs. vakit kalmıyordu paylaşımlara yeniden başlayayım dedim.
Üzerinde sadece 2.5 saat çalıştım başka bir şey yapmadım.
Önceki altyapılarımda backdoor eventleri çıkmıştı bundan dolayı onları tamamen kaldırdım ve bu paketteki tüm dosyaları teker teker incelediğimde zararlı bir şey bulamadım. Eğer bulursanız şikayet etmek yerine bana ulaşırsanız sevinirim.
Genellikle pakette önceki altyapılarımdaki sistemlerin benzerlerini kullandım çünkü tatlı sistemler bilmiyorm..
Paket yarı Türkçe yarı İngilizce, ciğerim söküldü Türkçeleştirmekten en kötü eğer ilgi görürse tamamen yine oturup Türkçeleştiririm.
Üzerinde sadece 2.5 saat çalıştım başka bir şey yapmadım.
Önceki altyapılarımda backdoor eventleri çıkmıştı bundan dolayı onları tamamen kaldırdım ve bu paketteki tüm dosyaları teker teker incelediğimde zararlı bir şey bulamadım. Eğer bulursanız şikayet etmek yerine bana ulaşırsanız sevinirim.
Genellikle pakette önceki altyapılarımdaki sistemlerin benzerlerini kullandım çünkü tatlı sistemler bilmiyorm..
Paket yarı Türkçe yarı İngilizce, ciğerim söküldü Türkçeleştirmekten en kötü eğer ilgi görürse tamamen yine oturup Türkçeleştiririm.
Paket Özellikleri
Multicharacter / Spawn
Inventory
Notify - Credit @RA1DER @TorPak
F3 - Radialmenu
Telefon
Daha fazla görsel için imzamdaki sunucuya gelebilirsiniz, ilgiye göre her hafta güzel updateler getirebilirim.
Bu altyapıyı güzel geliştirip paylaşacak arkadaşları bekliyorum. ( hiç sanmıyorum yüksek ihtimalle satış konuları açılır )
Genel sorun/hata fix için de imzamdaki sunucuya gelebilirsiniz.
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.-Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.