Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, bugün sizlere nargile scripti paylaşmak istiyorum. Baştan belirteyim alıntıdır. Script bana ait değildir anonim bir şekilde bulunmuştur.
Dilerseniz kafe mapi yükleyerek sosyal ortam geliştirebilirsiniz. Nasıl kullanmak istediğiniz size kalmış bir şeydir. ESX ve DISC ile uyumludur. Verdiğim scriptin içinde sql'leri esx icin ve disc icin olarak ayırdım.
Hali hazırda script için özel bir ymap mevcut değil. Dilediğiniz ymap üzerinde nargile rollerini çevirebilirsiniz. Sabit bir obje değil, istediğiniz zaman kaldırabiliyorsunuz.
Size zaten sade halini attım. Ben ses efektinden tut nargileyi kaç saniyede bir çekecek onu falan ayarladım. Siz nasıl ayarlamak istiyorsanız öyle ayarlayın. Ek olarak leak değildir. Böyle bir scriptin yapılımı çok zor değil. Tek gereken YDR oluşturup nargileyi görsel haliyle görebilmeyi etkinleştiriyoruz. Geriye kalan client ve server lualarda sadece fonksiyonlarını belirtiyorsun. Bu fonksiyonları luayı az çok bilen kişi de yapar. Satışı yapılabilecek bir script bile değil. Bunun neyi ücretli olabilir?
Tekrardan kontrol ettim. Scriptte herhangi bir problem yok. Farklı bir pakette deneyin. Şu ana kadar yazanların hiçbiri dumanla ilgili bir şey söylemedi.
Tekrardan kontrol ettim. Scriptte herhangi bir problem yok. Farklı bir pakette deneyin. Şu ana kadar yazanların hiçbiri dumanla ilgili bir şey söylemedi.
Merhaba, bugün sizlere nargile scripti paylaşmak istiyorum. Baştan belirteyim alıntıdır. Script bana ait değildir anonim bir şekilde bulunmuştur.
Dilerseniz kafe mapi yükleyerek sosyal ortam geliştirebilirsiniz. Nasıl kullanmak istediğiniz size kalmış bir şeydir. ESX ve DISC ile uyumludur. Verdiğim scriptin içinde sql'leri esx icin ve disc icin olarak ayırdım.