Mypat kardeşimiz yaptığı o tiksindirici işi çevresiyle üstünü kapatmaya çalışıyor key alanlarınız vardır kimisi memnun kimisi şöyle diyor;
Keyi aldım kullanıyorum oyundan çıkayım dedim geçmişte x sunucusu yazıyor bu nasıl oluyor dedi
Hani müşteri o kadar temiz saf bilmiyor ki aynı keyi birden çok kişiye satıyor üstüne birde gidip kendi discordunda attığı duyuru xD
Ekli dosyayı görüntüle 66457
Altı üstü legal olarak 3 stok 64lük key var maksat sevdiğim paketimi alan insanlara veriyorum birde ben kullanıyorum adamın yazdığı şeye bak hıçkıra hıçkıra güldüm gözümden yaş geldi gülmekten siz düşünün düştüğü durumu gerçekten para için bu kadarı yapılmaz hani banada viber-free editleyip satıyorsun diyorlar doğrudur da kankam benim taşşa*a taş değmesin kim gelip dedi sana gaunthlowun sattığı paketten memnun kalmadım paketi çok kötü şöyle böyle gerek yok böyle şeylere... Müşterilerine zarar veriyor demiş samimi olduğum çocuklar sunucusuna girdik ekiple malum bendede hile var söyledim müşterilere denicem diye sonra birkaç birşey denedim saat 23.40 falan 5 kişi var 3 kişi biz 2 kişi onlar herkeze hapis verdim dedim acaba oluyormu oldu sonra bunlar yanlış anlamış çünkü ben jailleri silmeyi unuttum gaunthlow sunucumuzu patlattı falan diye seste mypat kulak misafiri olmuş olayı çözdük hemen duyuru atmış çok yazık gerçekten.