Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım Motel

esx_properties i devre disi birakmayi dene ( ya da diger property related scriptleri) ve mysql i düzgün executeledigine emin ol.
Evet odaya şuanda girebiliyorum fakat şimdi de dolabı açamıyorum DB ile bi sıkıntı mı var bakmam gerek :(

DF
Oda kiralarken direk bam diye gelmiyor restart atman gerekiyor esx_property ve esx_realestateagentjob'u stopladım yine de giremiyorum şuanda odaya.Kısacası yine bozuldu.

DF
iyi günler ben bir şey merak ediyorum şimdi bu motel sisteminde be nkiraladı mbaşkasıda kiraladı diyelim o girdiğinde odasına ve bende kendi odama girdiğimde o kişi bende gözükmiyecek değilmi dilaraarap dilaraarap

DF
Teşekkürler paylaşım için. Emeğine sağlık.

DF
Sql i

aktardigimiza ve startini uygun bir yerde (inventoryhudun alti gibi) emin miyiz
dilaraarap dilaraarap (inventoryhudun altına verdim restartı şimdi ve denedim şimdide tek bir odanın önünde kırmızı ok çıkıyor gidip E ye bastığımda odayı kiralayamıyorum zaten kiralanmış olarak gözüküyor iptal de edemiyorum

DF
kendi instance imi sizinle paylaşayim. belki işinize yarar.

DF

Ekli dosyalar

• instance.zip
    4.4 KB · Görüntüleme: 55
Size Zahmet Olmıcak İse Son Kısımda Problem Yaşadım İnventoryHud Bölümünde Aklım Karıştı herşeyi yaptım sıfır sıkıtnısız çalışıyor fakat envanteri açamıyorum yani depoyu bunu açmam için ne yapmam lazım ? tam olarak anlatırsanız sevinirim dilaraarap dilaraarap

DF
Kapıya ışınlanma sorunun çözümü için benimle iletişime geçebilirsiniz

DF
Odayı almak için E basın diyor basıyorum tepki vermiyor, scripte restart atarsam almışım gibi görünüyor ama ne içeri girebiliyorum ne iptal edebiliyorum. Herhangi bir ne consolda ne başka biyerde hata görünmüyor. Gördüğüm kadarıyla kirala dediğimizde mythic_progressbar scriptini tetikliyor, bu scriptide paylaşabilir misiniz belki çözüm olur? dilaraarap dilaraarap Bu sorunu yaşayıpta çözmüş başka biri varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçer.
Not: Motel startını tüm scriptlerin en altına ekledim.

DF
Son düzenleme:
Odayı almak için E basın diyor basıyorum tepki vermiyor, scripte restart atarsam almışım gibi görünüyor ama ne içeri girebiliyorum ne iptal edebiliyorum. Herhangi bir ne consolda ne başka biyerde hata görünmüyor. Gördüğüm kadarıyla kirala dediğimizde mythic_progressbar scriptini tetikliyor, bu scriptide paylaşabilir misiniz belki çözüm olur? dilaraarap dilaraarap Bu sorunu yaşayıpta çözmüş başka biri varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçer.
Not: Motel startını tüm scriptlerin en altına ekledim.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!