Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım Motel kasasına bir şey koyulmuyor.

ferocan01

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar. Sunucuda motele gidip odama girdikten sonra kasayı açıyorum ve daha sonra herhangi bir obje sürüklemek istediğimde moteldeki kasanın envanterine düşmüyor bu konuda yardımcı olacak var mıdır ? (Not: Bu konuda bilgi varsa görmedim bu sebepten dolayı yeni konu açtım)

DF
Fikri olan varsa paylaşmasını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

DF
mythic progbar değiştirmeyi denedinizmi ?

herhangi bir soruna yada fps düşüklüğüne sebep olursa diye değiştirmeyi düşünmedim birde mythic progbarın tam olarak hangi scripte bağlı olduğunu yada bu scriptin ne işe yaradığı hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim.(bildirim sistemi ile alakalı olduğunu biliyorum fakat bunun motel ile ne alakası olduğunu anlamadım.) Bu konuda bir bilginiz varsa paylaşmanızı rica ediyorum

DF
Son düzenleme:
O script progress bar ekliyor, büyük ihtimal motel envanteri açıldığında onu triggerlatmaya çalışmış olabilirsiniz. Animasyon kısmında bir hata var gibi gözüküyor.

DF
lsrp motelsin datasını at tekrardan eğer olmassa malesef essentialmodeni düşürmen lazım hadi.oda.çalışmadı.diyelim inventoryhudun içini kontrol et.moteli bul ve.label.adını motel yerine lsrp-motels yap

DF
O script progress bar ekliyor, büyük ihtimal motel envanteri açıldığında onu triggerlatmaya çalışmış olabilirsiniz. Animasyon kısmında bir hata var gibi gözüküyor.

yanlış.biliosun.hata.hertürlü.esx_inventoryhudun.içnde.oluyor.bu.gibi.drumlarda.arkadaş.test.etsin.istersen.animasyonla.alaklı.bişey.olamaz.proggress.barlada.bunlar.apayrı.scriptler.fakat.motell.kasası.inventory.hudun.içine.kurulu teşekküler :)

DF
%99.9 motel scriptinin senin kullandığın envanter sistemine entegre edilmediğinden kaynaklanıyor . Disc veya esx hangisini kullanıyorsan ona uygun şekilde motel scriptini entegre etmen gerek . Basit bir hata.1-2 araştırma ile çözebilirsin . İyi forumlar .

DF
Konu taşındı.

DF
%99.9 motel scriptinin senin kullandığın envanter sistemine entegre edilmediğinden kaynaklanıyor . Disc veya esx hangisini kullanıyorsan ona uygun şekilde motel scriptini entegre etmen gerek . Basit bir hata.1-2 araştırma ile çözebilirsin . İyi forumlar .

Kontrol sağladım fakat esx_inventoryhud'a entegreli zaten.

DF
Herhangi bir obje koymaya çalıştığımda bu şekilde bir bildirim çıkıyor dediğiniz gibi kontrol sağladım fakat esx_inventoryhud'a entegreli olduğunu gördüm onun dışında esx_addoninventory kullanıyorum. Bunun ile alakalı olma ihtimali var sanırım.

DF

Ekli dosyalar

• hataaaa.png
    hataaaa.png
    20.3 KB · Görüntüleme: 11
+

DF
lsrp motelsin datasını at tekrardan eğer olmassa malesef essentialmodeni düşürmen lazım hadi.oda.çalışmadı.diyelim inventoryhudun içini kontrol et.moteli bul ve.label.adını motel yerine lsrp-motels yap

Deneyip tekrar dönüş yapacağım

DF

Kontrol ettim ve söylediğiniz şekilde çıktı motel lsrp-motels şeklinde yazılmış.

DF
Sizin söylediğiniz şekilde yazılmış fakat hala herhangi bir obje sürüklediğimde şu bildirimi veriyor :) :
hmmm data.ile.alakalı bişey.olabilirmi hiç.boyle.bi.hatayla.karşılaşmadım.her.yolu.dene

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!