Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evren Hosting sitesi giriş yaptim ownerhost Laf Atıyor ama sitesi desen çalmış logo desen bedava siteyi logo olsun diye koymuş ama yanlız şunu gülmekten öldüm şatışlarımız başladık sonra arkadaş başlamamiş demesi beni kahkakaya bogdu muhteşem bi arkadaşım kesinle evrenhosting tercih eticem yanlız site ödeme yok demiş siteye girdigimizde wisecp ekranı bizleri karşılıyor ödeme yap diyince iban kredi kartı ödemesi bulunuyor evet arkadaşımız güzel yalancılıkla başarılar diliyorum piyasada.
Knk koskoca vds firmasısın hazır şablon kullanıyorsun ocean dan şablon araklamışsın udemy dersimi atayım da html css öğren biraz kendin tasarla çok bi şey yapmana gerek yok zaten
Araştırmalarım sonucunda HAYAL KIRIKLIĞINA Uğradım.... en sevdiğim firma evrenhost un da dehostu tercih ettiğini öğrendim ve
yönümü dehosta çevirdim!!!!. Dehosttan alacağım premium vds ile sunucu açıyorum ekiplere ücretsiz donate meslekkkk
iyi forumlar...
Araştırmalarım sonucunda HAYAL KIRIKLIĞINA Uğradım.... en sevdiğim firma evrenhost un da dehostu tercih ettiğini öğrendim ve
yönümü dehosta çevirdim!!!!. Dehosttan alacağım premium vds ile sunucu açıyorum ekiplere ücretsiz donate meslekkkk
iyi forumlar...