Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mekanik scriptim herkese açık şekilde kullanılabliyor bunu nasıl sadece mechanic mesleği olanların kullanabileceği şekilde ayarlayabilirim. Scriptin alt yapısı QBUS qb-customs VE qb-mechanicjob
Mekanik scriptim herkese açık şekilde kullanılabliyor bunu nasıl sadece mechanic mesleği olanların kullanabileceği şekilde ayarlayabilirim. Scriptin alt yapısı QBUS qb-customs VE qb-mechanicjob
IsControlJustPressed kısmının altına bu kodları ekle server ve client ayrı olaçak şekilde bu en stabil yöntem eğer sadece client taraflı kontrol ettirirsen yeni meslek verdiğinde oyuncunun gir çık yapması gerek veya scriptin restartlanması gerek fakat attığım şekilde direkt kontrol ederek işlem yapıcaktır.
Kod:
QBCore.Functions.TriggerCallback("Job",function(ok)
if ok then
-------- işlev kod buraya
end
end, 'mechanic') <-- BU KISIM CLIENT 'mechanic' yazan yere kontrol edilecek meslek sorgusunu gir
QBCore.Functions.CreateCallback("Job",function(source,cb,job)
local xPlayer = QBCore.Functions.GetPlayer(source)
if xPlayer.PlayerData.job.name == job then
cb(true)
else
cb(false)
end
end)
-- BU KISIM SERVER
IsControlJustPressed kısmının altına bu kodları ekle server ve client ayrı olaçak şekilde bu en stabil yöntem eğer sadece client taraflı kontrol ettirirsen yeni meslek verdiğinde oyuncunun gir çık yapması gerek veya scriptin restartlanması gerek fakat attığım şekilde direkt kontrol ederek işlem yapıcaktır.
Kod:
QBCore.Functions.TriggerCallback("Job",function(ok)
if ok then
-------- işlev kod buraya
end
end, 'mechanic') <-- BU KISIM CLIENT 'mechanic' yazan yere kontrol edilecek meslek sorgusunu gir
QBCore.Functions.CreateCallback("Job",function(source,cb,job)
local xPlayer = QBCore.Functions.GetPlayer(source)
if xPlayer.PlayerData.job.name == job then
cb(true)
else
cb(false)
end
end)
-- BU KISIM SERVER
Peki mechanic kısmına yani 'mechanic' kismina , ekleyib 2ci bir jib yapa bilirmiyim çünkü polis mesleğinide eklemek istiyorum mekaniğe hem mechanic jobu ile çalışsın hem police