Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen kardeşim zaten hiç araştırmadım kaynak bulduğum için burda dileniyorum zaten. Bunları yazarken biraz mantıklı düşünsen zaten olayı anlardın hiçbiryerde qb to esx bilgileri verilmiyor yada bir dökümanları yok karşılıkları şeklinde bende öğrenmek istiyorum qb to esx öğrensem zaten herşeyi yapıp ilk önce paylaşırdım ama hiçbiryerde kaynak yok öğreten bir kişi yok.
aynen kardeşim zaten hiç araştırmadım kaynak bulduğum için burda dileniyorum zaten. Bunları yazarken biraz mantıklı düşünsen zaten olayı anlardın hiçbiryerde qb to esx bilgileri verilmiyor yada bir dökümanları yok karşılıkları şeklinde bende öğrenmek istiyorum qb to esx öğrensem zaten herşeyi yapıp ilk önce paylaşırdım ama hiçbiryerde kaynak yok öğreten bir kişi yok.
Kankacim ESX ile ilgili dökümanlar onlara bakabilrsin. Ben sana zaten git qb converrt esx dökümanı ara demedim esx'de neyin ne işe yaradigini iyice bilirsen convertlersin zaten.
Qbus fw içindi sadece ESX e çevirdim ve uzun zamandan sonra bir paylaşım yapayım dedim.
Öncelikle v1 final kullanmalısınız ve entegre etmelisiniz karakterleri ayırmak için cid kullandım users tablosuna eklemeniz gerek, bunun dışında gözden kaçırdığım hatalar olmuş olabilir bug vs feedback atarsanız fixlerim.
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler bunun entegresini nasıl yapabiliriz veya entegresi yapılmış bir v1 final extended varsa yollayabilirmisin rica etsem
Qbus fw içindi sadece ESX e çevirdim ve uzun zamandan sonra bir paylaşım yapayım dedim.
Öncelikle v1 final kullanmalısınız ve entegre etmelisiniz karakterleri ayırmak için cid kullandım users tablosuna eklemeniz gerek, bunun dışında gözden kaçırdığım hatalar olmuş olabilir bug vs feedback atarsanız fixlerim.
Sen bence paylasım yapma dostum yarım yamalak anlatımsız sql siz milletin burnu sürtülksün diye yok hazıra konmak ne güzel şeyler gibi insanları aşağılayan cümlelerle şevklerini kırma insanların paylasmayı yardımlaşmayı bir gün tatman dileğiyle