Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Çözüldü Madde - X

• Konbuyu başlatan Aspect
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 3K

Aspect

Smooth seas do not make good sailors
FT Kullanıcı
Discord
Aspect#5130
Merhaba madde x scriptini kurdugumdan beri şöyle bir sorun yaşıyorum fakat cmd ve f8 tertemiz.

unknown (3).png

DF
Kurulu Olan Bir YMAP yada Eklemiş Olduğun Madde-x Scripti Yüzünden Olabilir.. Farklı Bir Madde-x Scripti Deneyebilirsin..

DF
bob 74 ipl var mı homie çağırıyor mu çiflik ipl ini scriptleri incele ipl diye bir şey yazıyor mu bak bakim.

DF
bunları yapamıyorsann developer olmayı bırak kardeşim kb ama sen direk sil fivemi

DF
bunları yapamıyorsann developer olmayı bırak kardeşim kb ama sen direk sil fivemi
1 Öncelikle arkadaş developerim diye bir iddiada bulunmamış. 2 Developer olmak demek sadece fivem üzerinden 1-2 düzenleme yapmak demek değildir. 3 arkadaş bu işlerden anlamıyor olsa da bu tür bir düzenlemeyi yapamıyor diye hiçbir uygulamayı silmek zorunda değil .
4 Teknik destek kanalı insanlar sorunlarını çözsün diye vardır, ezilsin diye değil.
Umalım farklı bir teknik destek konusunda daha bunu tekrarlamazsınız, aksi halde uyarı alırsınız. İyi Forumlar Dilerim.

DF
Scripti Ekledikten Sonra Sorunu Yaşadığını Belirtmişsin.. Sorun Scriptte Olabilir.. Başka Bir Script Denemeni Önerebilirim..

DF
Sizede sorunumu çözmeye çalışmak yerine profilimi araştırıp laf sokma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.

DF
1 Öncelikle arkadaş developerim diye bir iddiada bulunmamış. 2 Developer olmak demek sadece fivem üzerinden 1-2 düzenleme yapmak demek değildir. 3 arkadaş bu işlerden anlamıyor olsa da bu tür bir düzenlemeyi yapamıyor diye hiçbir uygulamayı silmek zorunda değil .
4 Teknik destek kanalı insanlar sorunlarını çözsün diye vardır, ezilsin diye değil.
Umalım farklı bir teknik destek konusunda daha bunu tekrarlamazsınız, aksi halde uyarı alırsınız. İyi Forumlar Dilerim.
Bakın burada ne buldum.
46531
Mahmuthan Mahmuthan :)

Düzenleme = Profiline baktım da YARDIM konusundan başka açtığın bir konu yok galiba :D Mahmuthan Mahmuthan
46534 46535

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!