Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar, sunucumda farklı meslek gruplarına ve farklı rütbelere göre meslekleri nasıl ayarlayabilirim? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhabalar, sunucumda farklı meslek gruplarına ve farklı rütbelere göre meslekleri nasıl ayarlayabilirim? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Merhaba Database den job kısmından yeni meslekler ekleyebilirsiniz. Mesleği ekledikten sonra job_grades tablosuna giderek mesleğin rütbelendirmelerini oluşturun.
benim data base de meslek jobs vehicle falan yok onu nasıl ayarlayabilrim yardımcı olcak bir arkadaş varsa bana dc den ulaşabilirse sevinirim Denizz#8956
database de job ve job_grades bulunması gerekiyor dostum bunlar yoksa zaten mesleklerinde sorun oluşur bunlar yoksa eğer databese eklemen gerekir ekledikten sonra job_grades kısmından salary den ayarlaman gerek
benim data base de meslek jobs vehicle falan yok onu nasıl ayarlayabilrim yardımcı olcak bir arkadaş varsa bana dc den ulaşabilirse sevinirim Denizz#8956
database de job ve job_grades bulunması gerekiyor dostum bunlar yoksa zaten mesleklerinde sorun oluşur bunlar yoksa eğer databese eklemen gerekir ekledikten sonra job_grades kısmından salary den ayarlaman gerek Ekli dosyayı görüntüle 55320
Merhaba Database den job kısmından yeni meslekler ekleyebilirsiniz. Mesleği ekledikten sonra job_grades tablosuna giderek mesleğin rütbelendirmelerini oluşturun.