Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Lunashop Scammer

arvenx1

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 3 ay 18 gün
Mesajlar
115
Discord
arvenim
kısacası şimdi bu arkadaşın yapması gereken ödeme vardı bilin bakalım ne oldu tabiki block yedik xd organize suç örgütlerinden esinlenmiş bir hikaye,



1729106227722.png 1729106246484.png

1729106267526.png 1729106295368.png 1729106314359.png 1729106404233.png 1729106449453.png 1729106372355.png
 
DF
Konuyu detaylandırmanız lazım, şikayetçi olduğun üye kim? Ne ticareti yapıldı? Ödeme tutarı ne kadaar ? Nasıl bir işlem sağlandı?
 
DF
Konuyu detaylandırmanız lazım, şikayetçi olduğun üye kim? Ne ticareti yapıldı? Ödeme tutarı ne kadaar ? Nasıl bir işlem sağlandı?
LunaShop sahibi LunaShop LunaShop dc idsi 483051164074770473 (glensowv5)

kıyafet paketi satıldı ödeme yapılmadı mesajlara dönüş olmadı ve kişi engelledi
 
DF
kıyafet paketinin ödemesi zaten yapıldı key hesabının devrinden sonra arkadaş tekrardan para istedi sürekli spam olarak rahatsız ettiği için engellendi

Kıyafet paketi zaten satın alınan key hesabında mevcuttu fakat kıyafet paketi tebex üzerinden assetlerin indirilerek çalışmadığı için kişiden yardım istedik google drive linki ile çalışıyor dedi onu da zaten müşterimiz ile paylaştı.

1 - Key hesabı bize ait değil, satışını biz yapmadık.
2 - Müşterimiz key hesabını satın alırken kıyafet paketi ve diğer scriptlerin değeri kadar zaten ödeme yaptı.
3 - Arkadaşın yaptığı iş unsuru açısından etik değil. Zaten asıl key sahibi kıyafet paketinin ücretini ödemiş, müşterimiz de kıyafet paketi olduğu için ekstradan ödeme yapmış. Üstüne tekrardan ücret isteniyor? :D
4 - Arkadaşın istediği miktar çok fazla olmadığı için iyi niyetli davranıp normalde ödenmesi gerekmeyen ücreti ödemeyi kabul ettik. Kişiye tarih verdik arkadaş burada haklı fakat maaş konusunda zaten gerekenleri söylemiştik.
5 - Arkadaş kaç yaşında bilmem fakat 16-17 yaşındaki çocuk gibi günde 20 kere mesaj atmış. Biz sadece tr'ye değil tebex üzerinden de satış yapıyoruz ve 2 farklı discord sunucumuz var. İki discorddan da müşterilerimize destek veriyoruz özelden yazılan mesajlara geç dönüşler çok normaldir ki bunun da izahını yaptık.

Velhasıl kelam iyi niyet suistimal edildi kişi hem discordlarımızdan engellendi hemde arkadaşlıktan çıkarıldı. Ortada bir scam olayı olmadığı gibi kişi aç gözlülüğünden zaten ücreti ödenmiş kıyafet paketi için ekstra bir daha para istiyor. Şu saatten sonra umarız istediği parayı alabilir :)

Ayriyetten arkadaşın bilmediği fakat müşterilerimizin bizim key hesabına satın aldığı bu arkadaşın kıyafet paketi de mevcut 2-3 adet hesabımızda zaten arkadaşın kıyafet paketi bulunuyor. Kaldı ki biz bu kıyafet paketini sadece bizden o keyi kiralayan kişi ile paylaşıyoruz kıyafet paketli key satışımız vs bulunmuyor. Arkadaşın para kazanmasına mani olmaya çalışsaydık o keyleri kiralayan herkes ile zaten paketi paylaşırdık.
 
DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!