Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
moteli yükledikten sonra benim yaşadığım tek sorun durup dururken bütün oyundaki kişilerim karakterleri kayboluyor server a restart atmadan da geçmiyor. hangi dosyadan dolayı çakışma yaşıyorum anlam veremedim. 2 gün önce kurdum ve 2 gündür bu problem var çözümünü bilen var mı?
moteli yükledikten sonra benim yaşadığım tek sorun durup dururken bütün oyundaki kişilerim karakterleri kayboluyor server a restart atmadan da geçmiyor. hangi dosyadan dolayı çakışma yaşıyorum anlam veremedim. 2 gün önce kurdum ve 2 gündür bu problem var çözümünü bilen var mı?
Bu sorun hakkında fikri olan var mı? Sanırım scriptin ilk halinde olması gerekiyordu bu özelliğin ama bi şekilde deaktif olmuş sanırım. Görünmezlikle alakalı bi kod satırı falanda bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?