Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

LİSANSLI PAKET SATIN ALIP PAKETİ SATMAK?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana kaldirdim dedi be deviloper hizmetimi yapmadi ben ayrica paketi satip parasini verecektim lisansi kalditiracaktim
Lisansı kaldırması senin paketi satabileceğin anlamına gelmiyor, halen izinsiz bir şekilde bu işi yapman problem ki aldığından daha pahalı fiyata satıyorsun paketi sen satın alıyorsun evet ama haklarını almıyorsun.

DF
bana kaldirdim dedi be deviloper hizmetimi yapmadi ben ayrica paketi satip parasini verecektim lisansi kalditiracaktim
ulan zottirik adam paketini satıyor zaten sen ne diye parasını atmak için satıyorsun

DF
Bak ben sana bunun açıklamasını yaptım. Seste dediniz 200tl verelim 200 haftaya vercez diye, ben de dedim 1 hafta içersinde teknik destek vermem, ne zaman ki ödersiniz paranızı o zaman lisansı kaldırıp destek veririm.

DF
paketi bozuktu deviloper yardımı yapmadi bende sinirlenip satmaya kalktim dolandirildim daha öncede paket sıkıntım vardı

DF
paketi bozuktu deviloper yardımı yapmadi bende sinirlenip satmaya kalktim dolandirildim daha öncede paket sıkıntım vardı
Bozuk paketi de sorunsuz diye satmak da bir dolandırıcılıktır burda savunma yapmak yerine saçma sapan bahaneler uydurmaya devam ediyorsunuz son bir şansınız var doğru düzgün açıklama yapmak için.

DF
paketini düzenliyip satsaydı biz gayet parasını ödeyecektik o paketin degeri 200 tl benim gözümde hatta 15 tl diyebilirşm free paketi bi ekemk yoktu araç amahtar sistemi çalişmiyordu paket sifirlaniyodu ve pd deposu yoktu bunlari yapmadi bende sinirlendim

DF
Sırf atm lokasyonları ayarlı değil de diye pakete bozuk diyen, daha keymasterdan key çıkarmayı bilmeyen biri mi benim paketime bozuk diyor?

DF
paketini düzenliyip satsaydı biz gayet parasını ödeyecektik o paketin degeri 200 tl benim gözümde hatta 15 tl diyebilirşm free paketi bi ekemk yoktu araç amahtar sistemi çalişmiyordu paket sifirlaniyodu ve pd deposu yoktu bunlari yapmadi bende sinirlendim
Test sunucusunda bu sorunların hiçbiri yoktu ? Bozmuşsunuz paketi burda benim uğraşım olan pakete laf atıyorsunuz?

DF
kardeşim pd deposu yoktu paket sıfırlanıyordu ve biz senden rica etik paketi düzenle diye bizi salayan yoktu

DF
kardeşim pd deposu yoktu paket sıfırlanıyordu ve biz senden rica etik paketi düzenle diye bizi salayan yoktu
Sırf pddeposu yok diye mi pakete bozuk diyorsun ? Tek yapacagin şey qb-inventory configden lokasyon koyup itemleri belirlemek.

DF
200 tl mi atarsin yada paketinin linkini yayarım hiç bir destek yapmadin bana insanlar yararlansin benim hakimi yedin lisansi kapatmasaydın kardeşm benim paketimi satma deseydin satten satmazdim direk engelledin benimde o parayi kazanim emek verdim hakımı hellal etmiyorum

DF
200 tl mi atarsin yada paketinin linkini yayarım hiç bir destek yapmadin bana insanlar yararlansin benim hakimi yedin lisansi kapatmasaydın kardeşm benim paketimi satma deseydin satten satmazdim direk engelledin benimde o parayi kazanim emek verdim hakımı hellal etmiyorum
Ağlarım yapma

DF
Knk benden de paket satın almaya çalıştın, vds ile takas teklifi ettin, r5k dolandırıcı dedin. 500, 600TL gibi fiyatlara bu paketleri beğenmiyorsan sen daha iyisini yapta biz görelim.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!