Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lisansı kaldırması senin paketi satabileceğin anlamına gelmiyor, halen izinsiz bir şekilde bu işi yapman problem ki aldığından daha pahalı fiyata satıyorsun paketi sen satın alıyorsun evet ama haklarını almıyorsun.
Bak ben sana bunun açıklamasını yaptım. Seste dediniz 200tl verelim 200 haftaya vercez diye, ben de dedim 1 hafta içersinde teknik destek vermem, ne zaman ki ödersiniz paranızı o zaman lisansı kaldırıp destek veririm.
Bozuk paketi de sorunsuz diye satmak da bir dolandırıcılıktır burda savunma yapmak yerine saçma sapan bahaneler uydurmaya devam ediyorsunuz son bir şansınız var doğru düzgün açıklama yapmak için.
200 tl mi atarsin yada paketinin linkini yayarım hiç bir destek yapmadin bana insanlar yararlansin benim hakimi yedin lisansi kapatmasaydın kardeşm benim paketimi satma deseydin satten satmazdim direk engelledin benimde o parayi kazanim emek verdim hakımı hellal etmiyorum
200 tl mi atarsin yada paketinin linkini yayarım hiç bir destek yapmadin bana insanlar yararlansin benim hakimi yedin lisansi kapatmasaydın kardeşm benim paketimi satma deseydin satten satmazdim direk engelledin benimde o parayi kazanim emek verdim hakımı hellal etmiyorum
Knk benden de paket satın almaya çalıştın, vds ile takas teklifi ettin, r5k dolandırıcı dedin. 500, 600TL gibi fiyatlara bu paketleri beğenmiyorsan sen daha iyisini yapta biz görelim.