İlk olarak selamlar. Baran olarak bahsettiğin kişi sanırsam benim. İlk olarak viber yakın diyebileceğim seviyede arkadaşım. Savunduğun Fast pvp ise benden satın alınmış bir sunucu, ayrı olarak benden satın alıp benim paketimi yayanlarda Fast pvp şuanda Fast pvp paketi diye forumda bulabilirsin. Ayrı olarak gün boyu bilgisayarda olmadığımı da ekip arkadaşlarım biliyor. Ayrıca benim eskiden paylaşılmış olan Fast Roleplay paketindeki scriptleri alıp forumda kendinin gibi paylaşmanda bir hali etik burda şahsiyetsiz olarak bahsettiğin kişi ile aranda olan farka bakar isen anlarsın. Paket halen daha bende yok indirmedim bile, çünkü sizin gibi milletin kodlarına ihtiyacım yok kendi sistemlerimi kendim ve arkadaşım olan @imn0thing ile yazıyorum ben bu yolda bu şekilde devam edeceğim. Ayrıca şahsiyetsiz olan kişininde siz olduğunu şu şekilde açıklayım saat 20.10 civarında ekibinizden biri benden aldığı yetki ile sunucumuzdaki kişileri "Fast pvp s*ker" sebebi altında banladı. Sunucunuza oyuncu çekmek istiyorsanız farklı sunucu bile olsa oyuncuların zevkini bozmamanız kendi sunucunuzu geliştirmeniz gerekiyor.