İlk başta paketi leaklenen ve emeği harcanan @Viber ‘dan özür diliyorum ve geçmiş olsun diliyorum. Şimdi bu gün Viber paketi leaklendiği için paketini paylaştı ve kısıca duyduğu olayın özetini anlattı ve burada bir kaç kişi yaptığı manüplasyon ile kendini havalı olarak gösterdi. Neyse size olayı en başından anlatıyorum ve burada Viber’ın emeğini çiğnemek istemediğimizi dile getirmek istiyorum. Bundan bir kaç gün önce bir kaç arkadaşım Viber’dan makul bir fiyata SSA’nın paketini aldı ve sunucu açmaya karar verdi ve bunun yanında malum bir kişiyi tutup onada yüksek bir miktar para ödüyorlar, paketi onlara kurup ve bir kaç şeyi onların isteğine göre düzenlemesi için. Daha sonra bu arkadaşlar toplam olarak yüklü bir miktar para harcadıktan sonra malum kişi paketi daha çok bozuyor ve arkadaşlar sunucuyu açamıyor. Bunun üzerine kendi aramızda konuşurken birleşme kararı aldık ve çok iyi bir şekilde anlaştık ama aralarında bir kir kişi karşı çıkıyormuş neyse ona daha sonra gelicem. Bizim aslında olmak istediğimiz iyi bir ekip olup ve ortak birşey yaparak iyi bir sistem oturtmak istedik (yönetim, disiplin, sistem üzerinden vesaire). Bunun içinde satın aldıkları SSA paketini düzenleyerek ve bozulan şeyleri düzelterek + olarak aklımızda olan sistemleri/fikirleri oluşturup karma ve güzel birşey yapmaktı. Bu öğlen ise az önce dediğim karşı gelen arkadaş benim gözümde y*l*kalık ve k*hpelik yapmasıyla bu konuşanları b*r*n gibi bir şahsiyetiz kişiye söylerek ondan yetki almıştır ve benim düşüncem ile o kişiler Viber’a yanlış birşey söylerek manipülasyon yapması. Çünkü aldığım bilgiye göre o satan arkadaş bu paketi b*r*n’a veriyor ve baranların içinden kod çalarak kendi paketinde kullanması ama daha sonra scriptlerini lisanslı olduğunu görüyorlar ve (kırmak) yerine Viber’a ulaşarak yanlış şeyler iletmesi. Tabi bunlar aldığımız doğrultusu konusunda söylenmiştir. Buradan tekrardan @Viber ‘ın ve emeği geçen diğer ekip arkadaşlarına geçmiş olsun diliyorum. Belirttiğim gibi amacımız paketteki scriptlerin ismini değiştirip kullanmak veyahut satışını yapmak değildi
Son düzenleme: