Leakhouse discordunda uzun süredir bulunuyorum yeri gelir script alırım yeri gelir insanlara lazım olan scriptleri veririm, Leak house gerçekten güzel bir discord sunucu sahibi olarak çok kullandım güzel bir ortamı var neyse konuya geleyim.
Leak house şuanda tam gerizekalılar tarafından yönetiliyor, bugün script isteyen 2 kişiye script verdim kurallarını çok bilmiyordum dm gel atayım dedimki scriptleri attım karşılığında ise sadece feedback istedim onlarda bi kanala yazdı. Ardından otistik leakhouse sahipleri gelip dm'den reklamın yasak olduğunu söyledi ardından ise feedback atan kardeşlerimize ukalaca birdaha yazarsanız sonunuz kötü olur şeklinde mesaj verdi, ticket açtım dedimki feedback odası açarmısınız bana gelip discordun tacınıda verelim gibi ukalaca eşşekçe tavırlarla cevap verdiler ardından açmadılar ve discorddan banladılar konu ile alakalı herşey aşağıdaki resimlerde mevcuttur saygılar:
NOT : LEAKHOUSE BAŞLANGICINDAN BUGÜNE ASLAN KARDEŞİM KRAX TARAFINDAN GÜZELCE YÖNETİLİYORDU FAKAT SANAL MAKARNA ATAFLEXLER BAKTIĞINDAN BERİ BÖYLE.