Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ego? egonun ne demek olduğunu biraz araştırsan iyi olur. Gördüğün üzere RAC v3'ün isim değiştirilmiş hali... hala göremiyorsan gözlerine baktırmanı tavsiye ederim. Sırf bu konu için RAC v3'ü indirdim ?
Ya bak lütfen Allah aşkına bir şey çıkaracağınız zaman bize sallamadan geliştirmeye çalışın kendinizi. Mesela neden hakaret ediyorsun. Sen anticheat yapıyorsun diye hakaret ediyor muyuz biz? Cidden eziksiniz. Ve şunu asla unutmamalısınız ki hile sektörü her zaman antihile sektöründen 5 adım öndedir. Yılların deneyimi...
Ya bak lütfen Allah aşkına bir şey çıkaracağınız zaman bize sallamadan geliştirmeye çalışın kendinizi. Mesela neden hakaret ediyorsun. Sen anticheat yapıyorsun diye hakaret ediyor muyuz biz? Cidden eziksiniz. Ve şunu asla unutmamalısınız ki hile sektörü her zaman antihile sektöründen 5 adım öndedir. Yılların deneyimi...
2019dan beri Fivemdeyim anti hile olarak aklımda sadece MIXAS ismi var direkt bu isim geliyor aklıma o yüzden yeni başlayan arkadaşlar da hedefi yüksek tutup senle yarışmak istiyor sanırım biraz üslup bozuk ama olsun
2019dan beri Fivemdeyim anti hile olarak aklımda sadece MIXAS ismi var direkt bu isim geliyor aklıma o yüzden yeni başlayan arkadaşlar da hedefi yüksek tutup senle yarışmak istiyor sanırım biraz üslup bozuk ama olsun