Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıKendi bilgisayarımdan açtığım test sunucusuna arkadaşlarım nasıl girebilir ?
Bilgisayarım üzerinden sunucu açıyorum test için ancak sonrasında test için arkadaşlarımında girmesini istiyorum ama ben ana menü üzerinden localhost ile giriyorum arkadaşlarıma ip'mi veriyorum ancak bağlanırken hata veriyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olan biri çıkarsa çok sevinirim
Buradan 2 niz bunu indirip kayıt oluyorsunuz. Sonra sen yeni ağ oluşturuyorsun. Ağ kimliği ve şifresini arkadaşına atıyorsun. Arkadaşında mecvut ağ a katıl diyerek o bilgileri giriyor. Sonra sen 25 ile başlayan yeri arkadaşına atıyorsun. Yani connect 25.57 gibi