Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saatlerce zaman ayirip kendi yarattığınız hataları bile düzeltmeme rağmen paketi paylaşmışsınız paylaşmanız benim için önemsiz neticede eski denilecek bir paket oldu artık ama bu nankörlük tamda size yakışırdı zaten
Paket benim Diyorsun ya Sunucu 120 Üstü Çekeren Ortağın Gelip Düzeltmesi Gereken Yerleri Yapmak Yerine Sunucu Fazla Çekiyor diye Prim Kasıyordu ? Konuyu Uzatıp Yorum Kısmını Kirletmene Gerek yok Bir Sorunun Varsa Dc Üzerinden Ulaşabilirsin
Paket benim Diyorsun ya Sunucu 120 Üstü Çekeren Ortağın Gelip Düzeltmesi Gereken Yerleri Yapmak Yerine Sunucu Fazla Çekiyor diye Prim Kasıyordu ? Konuyu Uzatıp Yorum Kısmını Kirletmene Gerek yok Bir Sorunun Varsa Dc Üzerinden Ulaşabilirsin
üstad paket için teşekkürler. bu içindeki gks phone'u çalıştırmamızın bi yolu yokmu ? lisanslı galiba. bütün lua dosyaları encode edilmiş şekilde bozuk. bu da bir olsa muazzam bir paket.
üstad paket için teşekkürler. bu içindeki gks phone'u çalıştırmamızın bi yolu yokmu ? lisanslı galiba. bütün lua dosyaları encode edilmiş şekilde bozuk. bu da bir olsa muazzam bir paket.