Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

James-Motel scripti

• Konbuyu başlatan nitroS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 77
  • Görüntüleme 17K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X xth3x eklenti videosunda da gözüktüğü gibi eşyalar satın alınabilir durumda yani kendi motelini insanlar kendileri düzenliyor.

Motel envanteri ise her hangi bir çekmece koyduğu zaman otomatik olarak ekleniyor.
Eklenti videosunu görüyorumda içerde ne yatak var ne depo var yardımcı olurmusun ?

DF
İçeriye girdikten sonra 'F' tuşu ile menüye erişe bileceğini hatırlıyorum. Şuan bu sistemi kullanmadığım için net bir cevap veremiyorum.

DF
Eklenti videosunu görüyorumda içerde ne yatak var ne depo var yardımcı olurmusun ?

Hocam gidip kendin You Tool'dan alacaksın ondan sonra F10 tuşu ile yerleştirme menüsünü açacaksın.
Sonra yerleştireceksin hepsini tek tek.
Depoyu görmek istiyorsanda Storage bölümündeki çekmeceliklerden alman gerekiyor onu koyunca depon gelir.

DF
Hocam gidip kendin You Tool'dan alacaksın ondan sonra F10 tuşu ile yerleştirme menüsünü açacaksın.
Sonra yerleştireceksin hepsini tek tek.
Depoyu görmek istiyorsanda Storage bölümündeki çekmeceliklerden alman gerekiyor onu koyunca depon gelir.
böyle bir hata alıyorum hocam birşey satın almam gerekiyor sanırım tam olarak nerden alıcam ?

DF

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1 MB · Görüntüleme: 66
Merhaba, You Tool var map'ini aç oradan gidip parayla satın alacaksın mobilyayı. Aldıysanda new fuiniture dediğinde gelecek. Görünecek zaten.

DF
böyle bir görüntü cıkıyor entere basıyorum ama satın alındı bişey demiyor tekrar motele gidiyorum f10a basıp f ye basıyorum tekrar not purshare bişey diyor hocam ?

DF

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 47
Bilmiyorum hocam. Ben dediğim şekilde yaptığımda her hangi bir sıkıntı yaşamıyorum bu scriptte. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz. Bu arada görüntü arkanızda oluşuyor son attığınız fotoğrafta.

DF
X xth3x You tool üzerinden satın alabiliyor olmanız gerekiyor sonrasında ise motel içerisinde f7 menüsü ile yerleştirmesini yapabiliyorsunuz.

DF
tool üzerinden satın alabiliyor olmanız gerekiyor sonrasında ise motel içerisinde f7 menüsü ile yerleştirmesini yapabiliyorsunuz.
X xth3x You tool üzerinden satın alabiliyor olmanız gerekiyor sonrasında ise motel içerisinde f7 menüsü ile yerleştirmesini yapabiliyorsunuz.
herşeyi yaptım olmuyor yardımcı olurmusunuz o bahsettıgnz tools kısmna gıdıyorum purshare bişey demesı lazım fakat satın alındı demiyor sorun orda var ?

DF
Bu konu ile ilgili 2 tane script çalıştırıyor olabilir misiniz ? Dikkat ettiyseniz you tool satın alma bölümünde 2 adet 3d text bulunuyor.

DF
Bilmiyorum suan bi motel scripti yok jamesden başka hocam ben bi türlü sunu sorunsuz calıstıramadım yardımcı olurmusunuz ?

DF
Bilmiyorum suan bi motel scripti yok jamesden başka hocam ben bi türlü sunu sorunsuz calıstıramadım yardımcı olurmusunuz ?

Hocam veritabanından james_motele ait ne var ise siliniz. Droplayın yani.
Daha sonra elinizde bulunan james_moteli silip tekrar başlıktakini indirip tekrar kurulumu yapın.
Eğer ki awaiting scriptste beklerse güncel instance'yi indirin. Bu başlığın içine yorumlara atılmıştı diye biliyorum.
Oldu ki awaiting scriptste hala kalıyor bir tane çoklu karakter sistemi koyun düzelecektir.

Diğer sorunlarınız için ise üzerinizde para yoksa alamazsınız. Eğer oda almadıysanız da eşya alamazsınız. Önce gidip Landlord'dan oda alıp daha sonra eşya satın alabilirsiniz. Satın alındı yazısı çıkmıyorsa satın aldığınıza eminseniz direkt otel odanıza giderek alınıp alınmadığını kontrol edebilirsiniz.

İdentity'nizde problem varsa yani xPlayer datanız çekilemiyorsa(örneğin scoreboard'da ID'niz gözükmüyorsa) hiç bir şey yapamazsınız bunları da kontrol ediniz.

Yanlış anlamayın ama sizden sonra 3 defa sildim ettim farklı paketimin içine kurdum gram sorun yaşamadım. Şu scriptin tek sıkıntısı çoklu karakter olmadan çalışmasında problem oluşuyor. Oda "awaiting scripts" kısmı.

Eğer ki yukarıda anlattığım şeyleri kontrol edip çözüme kavuşamaz iseniz.

lsrp-motels'i araştırmanızı tavsiye ederim.

DF
Hocam veritabanından james_motele ait ne var ise siliniz. Droplayın yani.
Daha sonra elinizde bulunan james_moteli silip tekrar başlıktakini indirip tekrar kurulumu yapın.
Eğer ki awaiting scriptste beklerse güncel instance'yi indirin. Bu başlığın içine yorumlara atılmıştı diye biliyorum.
Oldu ki awaiting scriptste hala kalıyor bir tane çoklu karakter sistemi koyun düzelecektir.

Diğer sorunlarınız için ise üzerinizde para yoksa alamazsınız. Eğer oda almadıysanız da eşya alamazsınız. Önce gidip Landlord'dan oda alıp daha sonra eşya satın alabilirsiniz. Satın alındı yazısı çıkmıyorsa satın aldığınıza eminseniz direkt otel odanıza giderek alınıp alınmadığını kontrol edebilirsiniz.

İdentity'nizde problem varsa yani xPlayer datanız çekilemiyorsa(örneğin scoreboard'da ID'niz gözükmüyorsa) hiç bir şey yapamazsınız bunları da kontrol ediniz.

Yanlış anlamayın ama sizden sonra 3 defa sildim ettim farklı paketimin içine kurdum gram sorun yaşamadım. Şu scriptin tek sıkıntısı çoklu karakter olmadan çalışmasında problem oluşuyor. Oda "awaiting scripts" kısmı.

Eğer ki yukarıda anlattığım şeyleri kontrol edip çözüme kavuşamaz iseniz.

lsrp-motels'i araştırmanızı tavsiye ederim.
Dediklerinizi tamamen harfı harfına yapıcam lütfen eklermsnz discorddan
Monarosa

DF
SCRIPT ERROR: @james_motels/server/keys.lua:71: attempt to index a nil value (local 'receivePlayer')
> TriggerServerCallback (@es_extended/server/functions.lua:33)
> handler (@es_extended/server/common.lua:88)

son asamlardayım gozuktu esyalar sımdıde bu hatayı alıyorum lütfen yardımcı olurmusun ?

DF

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    25.7 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
satın alma yerinden no ya tıklanıyor yes e tıklanmıyor

DF
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!