Fiyatı yüksek değil, içerisinde birçok nadir ve düzeltilmiş script bulunan bir pakettir. Herhangi bir paketin içerisindeki script dahi olsa, emin olun ki onu optimize etmişimdir. Telefon olarak GKS kullanmamın sebebi, SQL'in kolay temizlenmesidir (yeni bir telefon kurulduğunda sadece başında GKS olanlar silinir), çünkü bu paketi alan kişi zaten yeni bir telefon kullanacaktır. 'High phone' kurayım veya onun bankasını düzelteyim, pakete uyarlayayım gibi uğraşmak istemedim. Patlamayan benzinlikler hakkında kişilerin kendi tercihidir, bana göre olmamalıdır; sana göre rolü bozuyor olabilir. Fuel'ı koymamın sebebi ise aşırı basit olmasıdır; tık açıyorsun, doldurup çıkıyorsun, biraz da gerçekçilik var işte; pompayı al, geri koy, vs. gibi. Yine, bu kişilerin kendi tercihi; ancak, her şeye kendi tercihi dersek olmuyor. O zaman tüm scriptler kişisel tercih olur. Yani, genel olarak, benim kafa yapımın bir ürünü olan bir pakettir. Zaten bu yüzden herkes kendi paketini çıkarıyor. Eğer gerçekten sabit bir script olsaydı, "ps-fuel" gibi, herkes onu kullanırdı. O zaman gelip bana, 'Bu zaten herkeste var, ne anlamı kalıyor?' diye sorardınız