Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bazı marketler soyuluyor arka kasada. Mapdaki blipide silah işaretinde bu plugini bulamadım. Bu plugini bana atabilirmisiniz? Birde banka soygunu için atarsanız güzel olur hani şu şehirdeki büyük banka varya işte o.
Tamam teşekkür ederim. Bu arada pluginlerden dolayımıdır bilmem ama şöyle bir sorun var ya mesala ben yüksekten düştüğümde falan direk kendimi serbest bırakmam lazım ama yere düşme animasyonu yaparak ölüyor. Yada araba çarptığındada aynısını yapıyor. Plugin listem:
Servera restart attım düzeldi. Teşekkür ederim yinede. Birde bir sorunum daha var. Banka soygunu için esx_holdupbank pluginini indirmiştim fakat bankayı soyduktan sonra normalde 300 saniyeden geri sayması gerekirken örneğin, -1 -5 -10 diye gidiyor.