Herkese kolay gelsin, bir script üzerinde çalışıyorum ama bazı hata kodları alıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Başlıkta da belirttiğim gibi inventoryhud 2.3 kullanıyorum ve bu envanteri F2 tuşuna bastığınızda çıkan görünümü ben kullandığım motel scripti veya polis scripti kısaca içine item koyabileceğimiz kasa özelliği bulunan scriptlere entegre etmeye çalışıyorum fakat bunu yaparken bazı sorunlar ile karşılaşıyorum. İlk başta kodu eklediğim zaman ve item koymayı açtığımda
Başlıkta da belirttiğim gibi inventoryhud 2.3 kullanıyorum ve bu envanteri F2 tuşuna bastığınızda çıkan görünümü ben kullandığım motel scripti veya polis scripti kısaca içine item koyabileceğimiz kasa özelliği bulunan scriptlere entegre etmeye çalışıyorum fakat bunu yaparken bazı sorunlar ile karşılaşıyorum. İlk başta kodu eklediğim zaman ve item koymayı açtığımda
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
böyle bir hata alıyorum hata kodları F8 de
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
böyle gözüküyor ve kullandığım kod dizini esx_policejob/client/main.lua
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
268-277 arası değiştirmemiz gerekiyor tabiki aynı zamanda esx_policejob/server/main.lua daki kodları değiştirmem gerekti bu dosyanın paylaşıldığı form'a yazdım ama daha cevap alamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.