merhabalar,
fivem platformunda 2019'dan beridir bulunuyorum, yaklaşık 2 yıldır bu platformda kendimi geliştiriyor, yeni projeler üzerinde çalışmalar yapıyorum.
yakın bir zamanda bazı nedenlerden ötürü roleplay sunucumuzu kapatma kararı aldık, ardından yeni projelerimi yayınlayabileceğim ve satışlarını gerçekleştirebileceğim bir satış sunucusu kurdum.
Adınız : Arda
Soyadınız : Paylaşmıyorum.
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Antalya
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : Sunucu ismi vs. vermeyeceğim ama oldu.
Günlük Online Süreniz : 14:00 - 05:00 arası müsaitim ve aktifim.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : zexonduty
Bilgim ve Ek: Ağırlıklı olmak üzere LUA, onun haricinde ise JavaScript, HTML+CSS bilgim bulunuyor.
Fikir bulma, üretme konusunda iyi olduğumu düşünüyorum, işimi sadece to-do list isteyip yapmaktansa sunucu için ne iyi olacaksa, fivem kitlesi neyden hoşlanacaksa önerilerde ve fikirlerde bulunurum.
Sunucudaki hataları düzeltebilir ve scriptleri optimize çalıştırabilirim.
İstenilen scripti istenilen şekilde düzenleyebilir, yeni özellikler ekleyebilirim.
Aktif olarak üzerinde uğraştığım projelerimi geliştiricilik hizmeti satın alan müşterilerime indirimli şekilde sağlayabilirim.
Dağınık bir paketi toparlayabilir, client tarafına yazılan küçük kodları bir script içerisinde base mantığı ile toplayıp çalıştırabilirim.
Daima iletişimde kalmaya çalışıp, ani hatalarda ve isteklerde yardımcı olabilirim.
Aylık/Haftalık veya isteğe göre liste başı da çalışmaktayım.
İndirim devam ediyor! Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
REFERANSLAR
(sadece geliştiricilik hizmeti)
WattsRP
Awry Roleplay
Azgold V1 (azerbaycan sunucusu)
HZRP
CastrumRP
PixelCity
Hyland
fivem platformunda 2019'dan beridir bulunuyorum, yaklaşık 2 yıldır bu platformda kendimi geliştiriyor, yeni projeler üzerinde çalışmalar yapıyorum.
yakın bir zamanda bazı nedenlerden ötürü roleplay sunucumuzu kapatma kararı aldık, ardından yeni projelerimi yayınlayabileceğim ve satışlarını gerçekleştirebileceğim bir satış sunucusu kurdum.
Adınız : Arda
Soyadınız : Paylaşmıyorum.
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Antalya
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : Sunucu ismi vs. vermeyeceğim ama oldu.
Günlük Online Süreniz : 14:00 - 05:00 arası müsaitim ve aktifim.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : zexonduty
Bilgim ve Ek: Ağırlıklı olmak üzere LUA, onun haricinde ise JavaScript, HTML+CSS bilgim bulunuyor.
Fikir bulma, üretme konusunda iyi olduğumu düşünüyorum, işimi sadece to-do list isteyip yapmaktansa sunucu için ne iyi olacaksa, fivem kitlesi neyden hoşlanacaksa önerilerde ve fikirlerde bulunurum.
Sunucudaki hataları düzeltebilir ve scriptleri optimize çalıştırabilirim.
İstenilen scripti istenilen şekilde düzenleyebilir, yeni özellikler ekleyebilirim.
Aktif olarak üzerinde uğraştığım projelerimi geliştiricilik hizmeti satın alan müşterilerime indirimli şekilde sağlayabilirim.
Dağınık bir paketi toparlayabilir, client tarafına yazılan küçük kodları bir script içerisinde base mantığı ile toplayıp çalıştırabilirim.
Daima iletişimde kalmaya çalışıp, ani hatalarda ve isteklerde yardımcı olabilirim.
Aylık/Haftalık veya isteğe göre liste başı da çalışmaktayım.
İndirim devam ediyor! Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
REFERANSLAR
(sadece geliştiricilik hizmeti)
WattsRP
Awry Roleplay
Azgold V1 (azerbaycan sunucusu)
HZRP
CastrumRP
PixelCity
Hyland
Son düzenleme: