Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, açacağım sunucu için hosting arıyorum istediğim özellikler;
Ryzen R9 / İntel İ9,
+60 GB Depolama,
TS3,
Yurt İçi yurt dışı DDOS Koruması,
Bu özelliklere sahip olan hostingler aşağıya discord veya web site bırakırsa konuşabiliriz iyi günler iyi forumlar dilerim.
deHost’a göz atmanızı öneririm:
1. Fiyatları uygun ve destekleri falan çok iyi
2. En son ryzen 9 5900x işlemciye ve samsung evo 980e geçtiler
3. Her türlü korumaları mevcut + ts3 dahil
Kendileriyle bir kaç ay çalıştım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Merhaba arkadaşlar, açacağım sunucu için hosting arıyorum istediğim özellikler;
Ryzen R9 / İntel İ9,
+60 GB Depolama,
TS3,
Yurt İçi yurt dışı DDOS Koruması,
Bu özelliklere sahip olan hostingler aşağıya discord veya web site bırakırsa konuşabiliriz iyi günler iyi forumlar dilerim.
deHost’a göz atmanızı öneririm:
1. Fiyatları uygun ve destekleri falan çok iyi
2. En son ryzen 9 5900x işlemciye ve samsung evo 980e geçtiler
3. Her türlü korumaları mevcut + ts3 dahil
Kendileriyle bir kaç ay çalıştım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
biliyorum fakat 12 ram veya 24 ram aramıyorum 6 veya 8 yeterli olacaktır büyük ihtimal ve sunucumun geleceğini görmeden 472 TL gibi bir fiyat vermek saçma geldi fakat sunucumda iyi bir hit alırsam size geçiş yapabilirim sado bey
3-4 aydır vdslerini kullandım ryzen 9lu sistemdi ve hiç bir sıkıntı yoktu. Orayı tercih etmek istemiyorsanız ocean bilişime göz atabilirsiniz oradanda vds satın alıp kullandım ve hiçbir sorun yoktu fiyatıda uygun
biliyorum fakat 12 ram veya 24 ram aramıyorum 6 veya 8 yeterli olacaktır büyük ihtimal ve sunucumun geleceğini görmeden 472 TL gibi bir fiyat vermek saçma geldi fakat sunucumda iyi bir hit alırsam size geçiş yapabilirim sado bey
Ramden ziyade ucuz fiyata VDS veren firmalar işlemciyi bölüyor, Datafex ise bir işlemciyi komple size verdiği için en iyi performansı almanız mümkün. Bölünmüş bir işlemci alacağınıza Datafexden Xenon işlemci almanız daha mantıklı olur.
3-4 aydır vdslerini kullandım ryzen 9lu sistemdi ve hiç bir sıkıntı yoktu. Orayı tercih etmek istemiyorsanız ocean bilişime göz atabilirsiniz oradanda vds satın alıp kullandım ve hiçbir sorun yoktu fiyatıda uygun