Değerli FivemTürk kullanıcıları hepiniz ve 30.000 Üye çekiliş konusuna hoşgeldiniz.
Bu çekilişi yapmamızın amacı artık 30.000 Üye'ye ulaşmamız ve yazın gelişini kutluyor olmamızdır. Bu çekilişi GulyaBunny yani BunnyShop sponsorluğunda gerçekleştiriyoruz.
Bu çekilişte çok güzel ürünler veriyoruz ! Bizleri desteklediğiniz için FivemTurk olarak çok teşekkür ediyor aynı zamanda bu sevincimizi siz değerli üyelerimiz ile paylaşıyoruz.
Toplamda 4 kişi kazanacak ve aşağıdaki sıralamaya göre kazananlar belirlenecek yani 1. şeklinde mesaj giden kazanan kişi 1. sırada bulunan ödülü alacaktır.
Çekilişte Neler Veriyoruz ? ;
Apple AirPods Pro
Apple AirPods 2. Nesil
JBL Tune 220 TWS
Lenovo H401
Çekilişe katılmak için çekiliş şartlarını yerine getirmeniz yeterli.
Çekiliş Şartları;
Çekiliş sisteminden > Sistem (Tıkla Bana) Çekilişe katılmak
FivemTürk Discord sunucusuna katılmak.
RedmTürk Discord sunucusuna katılmak.
BunnyShop Discord sunucusuna katılmak
Çekiliş konusuna "KATILIYORUM" yorumunu bırakmak.
NOT: Yorum yazmayanlar kazansalar dahi çekiliş şartlarını yerine getirmedikleri için ödülleri verilmeyecektir.
Bu çekilişi yapmamızın amacı artık 30.000 Üye'ye ulaşmamız ve yazın gelişini kutluyor olmamızdır. Bu çekilişi GulyaBunny yani BunnyShop sponsorluğunda gerçekleştiriyoruz.
Bu çekilişte çok güzel ürünler veriyoruz ! Bizleri desteklediğiniz için FivemTurk olarak çok teşekkür ediyor aynı zamanda bu sevincimizi siz değerli üyelerimiz ile paylaşıyoruz.
Toplamda 4 kişi kazanacak ve aşağıdaki sıralamaya göre kazananlar belirlenecek yani 1. şeklinde mesaj giden kazanan kişi 1. sırada bulunan ödülü alacaktır.
Çekilişte Neler Veriyoruz ? ;
Apple AirPods Pro
Apple AirPods 2. Nesil
JBL Tune 220 TWS
Lenovo H401
Çekilişe katılmak için çekiliş şartlarını yerine getirmeniz yeterli.
Ürünlerden 1 Fotoğraf
Çekiliş Şartları;
Çekiliş sisteminden > Sistem (Tıkla Bana) Çekilişe katılmak
FivemTürk Discord sunucusuna katılmak.
RedmTürk Discord sunucusuna katılmak.
BunnyShop Discord sunucusuna katılmak
Çekiliş konusuna "KATILIYORUM" yorumunu bırakmak.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
NOT: Yorum yazmayanlar kazansalar dahi çekiliş şartlarını yerine getirmedikleri için ödülleri verilmeyecektir.