Selamlar sevgili FivemTürk halkı, bugün sizlere emek hırsızı bir arkadaşımızı tanıtacağız. Bu arkadaşımız daha yeni piyasaya katılmış birisi dün farkettim ki benim botlarımı A N G S H O P adı altında satmaya kalkıyormuş. Bu arkadaşımızın satışa sunduğu botlar benim emeğim olan ve 2021 de çok basit bir şekilde kodladığım discord guard botumu editlemiş onuda becerememiş. Bu arkadaşımız zaten beni iyi tanıyor. Sese çağırdığımda bu botları 1.5 sene önce kullandığını söylüyor. Ancak botları aşağıdaki ss de görüldüğü gibi en son 2023'ün Ocak ayında kullanmış. Yetmezmiş gibi seste de kullandığını ve çok para kazandığını söylüyor.
Arkadaş seste hala bana / komutların nasıl olduğunu soruyor, sözde yeni altyapısının kodlarının bana ait olmadığını söylüyor. Tek yaptığı "event" dosyasından çıkarıp maine kodları yapıştırmak olmuş. Mongodb'yi kurmayı beceremeyip değişik databaseler kullanmaya başlamış.
Kısacası gerekli kanıtları sunayım buna paranızı kaptırmayın. Uzun zamanlardır bot işindeyim ve artık fivem sunucularını böyle çalıntı ile bot yapanlara bırakmayıp kendim yapacağım. Botlar için bana discord üzerinden ulaşırsanız detaylı anlatım ve sunum yaparım. Benim sayemde para kazanmaya başlayan birisine, emek hırsızına lütfen paranızı kaptırmayın. Kaliteli her türden istediğiniz her şekilde botlarınızı yapalım. Ordan burdan toplama botlara 1000-2000 TL gibi paralar ödemeyin. Sevgiler saygılar.
KANITLAR ;
Daha çok kanıt için discord adresime gelebilir izleyebilirsiniz.
Discord Nickim : Aris Lesnar#0001
Arkadaş seste hala bana / komutların nasıl olduğunu soruyor, sözde yeni altyapısının kodlarının bana ait olmadığını söylüyor. Tek yaptığı "event" dosyasından çıkarıp maine kodları yapıştırmak olmuş. Mongodb'yi kurmayı beceremeyip değişik databaseler kullanmaya başlamış.
Kısacası gerekli kanıtları sunayım buna paranızı kaptırmayın. Uzun zamanlardır bot işindeyim ve artık fivem sunucularını böyle çalıntı ile bot yapanlara bırakmayıp kendim yapacağım. Botlar için bana discord üzerinden ulaşırsanız detaylı anlatım ve sunum yaparım. Benim sayemde para kazanmaya başlayan birisine, emek hırsızına lütfen paranızı kaptırmayın. Kaliteli her türden istediğiniz her şekilde botlarınızı yapalım. Ordan burdan toplama botlara 1000-2000 TL gibi paralar ödemeyin. Sevgiler saygılar.
KANITLAR ;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
( BURDA DA KONUYU DEĞİŞTİRİYOR. HER ŞEY İZLEDİĞİNİZ GİBİ ORTADA )Daha çok kanıt için discord adresime gelebilir izleyebilirsiniz.
Discord Nickim : Aris Lesnar#0001
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: