Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
22.06.2020 tarihinde sunucu departman başvurusunda bulundum ve test için giriş yaptım.Nasıl her şey bu kadar detaylı düşünülmüş ve hızlı ilerleyebiliyor anlamış değilim.Gerçek bir oyuncu olarak inanılmaz.Elinize sağlık
22.06.2020 tarihinde sunucu departman başvurusunda bulundum ve test için giriş yaptım.Nasıl her şey bu kadar detaylı düşünülmüş ve hızlı ilerleyebiliyor anlamış değilim.Gerçek bir oyuncu olarak inanılmaz.Elinize sağlık
Samp platformundan bir sunucudur kendileri ve kurucu üyeleri de yönetim ekibimizdedir Site konusunda yardımcı oldukları için tekrardan teşekkür ediyorum kendilerine. HHypnoticRefik
arkadaşlar hiç girmeyin sunucuya developer kafasına göre banlama yetkisi var uyarı sistemine takılmadan ban kick sonrasında admin ekiplerinin çoğu işini doğru düzgün yapamayan cinsten hiç uğraşmayın derim girerseniz emeklerinize yazık olur çağ dışı scriptler kullanışsız hepsi yani tek eleştiremiyeceğim yönü pd ekibi sanırım onda da 1 kişi doğru düzgün rol yapmakta
Oynadığı sunucunun scriptlerine iğneleyici tavırla laf edip bunun üstüne yüz defa anlatmamıza rağmen hala devam eden arkadaş ve onun arkadaşı sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır. Drift aracı drift atmıyor diyen bir kitle istemiyoruz, umarım aradığınız sunucuyu bulursunuz arexa Yorumların için teşekkürler.