Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aldığım gün bi muhattap olabildim onun dışında 14/04'de doluluktan dolayı gece cihanızı aktarıcaz dedi onun dışında hala cevap yok şuan aktif olarak vds kapalı
Aldığım gün bi muhattap olabildim onun dışında 14/04'de doluluktan dolayı gece cihanızı aktarıcaz dedi onun dışında hala cevap yok şuan aktif olarak vds kapalı
Yarın beta sürecime start vermeyi planlıyordum vds alırken fakat 5 gündür o kadar çok düştü, dondu , kitlendi ki fixlemeye başladıgım şeyi unutuyorum. Şuan makina kapalı ve paketimin yedeğini alırken makina gitti bakalım paket giderse yedeksiz olarak gg olacak.
Söyle trajikomik bir ss bırakayım
Yarın beta sürecime start vermeyi planlıyordum vds alırken fakat 5 gündür o kadar çok düştü, dondu , kitlendi ki fixlemeye başladıgım şeyi unutuyorum. Şuan makina kapalı ve paketimin yedeğini alırken makina gitti bakalım paket giderse yedeksiz olarak gg olacak. Ekli dosyayı görüntüle 84008
Söyle trajikomik bir ss bırakayım
Zaten max 15 gün beta sürecinde kalıcam. Sadece ufak tefek gözden kaçan hataları fixlemek için. Ki tahminimce bu vds'te beta sürecim bittiği an datafex geçiş sağlıcam
Zaten max 15 gün beta sürecinde kalıcam. Sadece ufak tefek gözden kaçan hataları fixlemek için. Ki tahminimce bu vds'te beta sürecim bittiği an datafex geçiş sağlıcam
Yaklaşık 3 yıldır datafex ile çalışıyorum.
3 yıl önce GXRP isimli sunucum vardı o zamandan beri hizmet alıyorum.
MDRP 1 yıldır
MDFRP 7 aydır
kesintisiz olarak datafex ile çalışıyoruz. Bizimle bağlantısı olan veya sunucu açan herkese de önerdik hiç kimsenin bu konuyla ilgili bir şikayeti yok. Gözü kapalı datafexten hizmet alabilirsin
Agalar hangi hosting firmasını kullanıyorsunuz deneyimleriniz nedir piyasada böyle çok fazla hosting firması dolaşmaya başladı nereyi tavsiye ediyorunuz?