Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- Bu iki tanım 4 lastiğin yere yapışma derecesidir. Ne kadar yüksek olursa araç o kadar yete oturur ve sağa sola kaymadan dümdüz gidebilir. 1.600 ile 2.800 arasında bir değer girmelisiniz.
- Bu iki tanım ise aracın dönüşlerini ayarlamanıza yarar, fren ayarı gibi mantığı azaltırsanız kötüleşir arttırırsanız iyileşir. Min Değeri için minimum 1.800000 Max değeri için maximum 3.500000 arasında değer girmelisiniz.,
Hocam merhaba. Forumun çok güzel, basit bir şekilde terimler anlatılmış. Sizleri tebrik ederim.
Lakin sizlerden ricam bi konuda yardımıma yetişmenizdir.
Tüm handling ayarlarının ne işe yaradığını internette bulmama rağmen hala bi konuda sonuç elde edemiyorum.
Merhabalar arkadaşlar. Umarım sorunuma uygun yanıt ala bilirim. Şöyleki scriptleri falan deneme amaçlı bir adet test sunucusu açtım. Sunucuma 1 adet araç modu ekledim. Lakin aracı kullanırken hiç normal bir sisteme sahip olduğunu söyliyemedim. Şöyleki eskiden bu aracı story mode'a kurduğumda...