Herkese selamlar. PAKET İNFİNİTY V4.5. Sizlerin önüne piyasada 5k,6k ya satılan çarçöp paketlere inat elimde birinden aldığım halihazırda kendi altyapısı ve anlaşılır kod yapısı ile (içerisinde türkçe yorum satırları ile açıklanmıştır) çıkıyorum. Fiyat konusunda fazla beklentim yok nedeni de dediğim gibi kasan donan paketleri sizlere gerekğinden fazla fiyata satmalarıdır. Onlara inat ucuzdan vereceğim. Pakete fazla bi desteğim olmaz çünkü dosya içerisinde txt olarak destek sağladımsağladım.
Fiyat ; 700
PAKETTEKİ BAZI ÖZELLİKLER:
- MÖQ FPS OPTİMİZASYONU
- Özel qb/esx inventory
- Özel borsa sistemi
- Gelişmiş gksphone
- Gelmiş geçmiş en iyi emlakçı mesleği ( EVLERE EŞYA KOYABİLİYORSUNUZ VS.)
- Mini oyunlar
- Özel Hud
- Özel atm soygunu
- Özel ada da illegal meslekler
- Özel para yıkama sistemi
- Özel depo kiralama sistemi
NOT: Pakette f3 menu yoktur full target sistemdir. KOLAY ARAYÜZÜ İLE KULLIMI DAHA ZEVKLİDİR.
AŞAĞIYA PAKET İLE İLGİLİ DOSYA VE OYUN İÇİ SC EKRAN GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ. İSTEYENE TEK TEK SCRİPT SATABİLİRİM. DİĞER GEREKLİ KONULARI BENİMLE İLETİŞİME GEÇEREK HALLEDEBİLİRİZ. İNSTA: gurkancetin.55 Dc: reALfa#8989
.
.
.
.
.
BORSA SİSTEMİNDEN ÖRNEK
Telefon:
.
ENVANTER
.
.
ÖZEL ADA DA METH:
DAHA BİRÇOK SCRİPT VAR BUNLAR ALICILARIN ÖNEM VERDİĞİ BİRKAÇ SCRİPTTİR. PAKETTE FAZLASIYLA SCRİPT MEVCUTTUR.
.
.
ALTYAPI DOSYALARI
SAYGILARIMLA. TEŞEKKÜRLER FİVEMTÜRK..
Fiyat ; 700
PAKETTEKİ BAZI ÖZELLİKLER:
- MÖQ FPS OPTİMİZASYONU
- Özel qb/esx inventory
- Özel borsa sistemi
- Gelişmiş gksphone
- Gelmiş geçmiş en iyi emlakçı mesleği ( EVLERE EŞYA KOYABİLİYORSUNUZ VS.)
- Mini oyunlar
- Özel Hud
- Özel atm soygunu
- Özel ada da illegal meslekler
- Özel para yıkama sistemi
- Özel depo kiralama sistemi
NOT: Pakette f3 menu yoktur full target sistemdir. KOLAY ARAYÜZÜ İLE KULLIMI DAHA ZEVKLİDİR.
AŞAĞIYA PAKET İLE İLGİLİ DOSYA VE OYUN İÇİ SC EKRAN GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ. İSTEYENE TEK TEK SCRİPT SATABİLİRİM. DİĞER GEREKLİ KONULARI BENİMLE İLETİŞİME GEÇEREK HALLEDEBİLİRİZ. İNSTA: gurkancetin.55 Dc: reALfa#8989
.
.
.
.
.
BORSA SİSTEMİNDEN ÖRNEK
Telefon:
.
ENVANTER
.
.
ÖZEL ADA DA METH:
DAHA BİRÇOK SCRİPT VAR BUNLAR ALICILARIN ÖNEM VERDİĞİ BİRKAÇ SCRİPTTİR. PAKETTE FAZLASIYLA SCRİPT MEVCUTTUR.
.
.
ALTYAPI DOSYALARI
SAYGILARIMLA. TEŞEKKÜRLER FİVEMTÜRK..
Son düzenleme: