Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Gene Dolandırıcılık Gene Dolandırıcılık Çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada gidipte inceleden bloood paket alıyorum diyen sonra aldım aa dolandırıldım yazısı istemiyorum. şahsıma adım soyadım yazan dekont ile tüm ss lerle beraber atmanı rica ediyorum :)
aynen kardeşim sen beni dolandırdın senin gerçekten sağlık problemlerin felan var diyorum ki ŞAHIS MESAJLARIMA YANIT VERİRSE YAZACAĞIM ss atamıyorum ki

DF
aynen kardeşim sen beni dolandırdın senin gerçekten sağlık problemlerin felan var diyorum ki ŞAHIS MESAJLARIMA YANIT VERİRSE YAZACAĞIM ss atamıyorum ki
tamam işte şahıs mesajlarına yanıt verince at bekliyorum.

DF
abu bu blood dclerden ban yemedi mi dolandırıcı diye

DF
unknown.png

daha büyük delil olur mu bilemiyom
Hasanım beeeee

DF
Agalar yapmayın bak Sado abi geldi vallahi ban yicez. İyi forumlar dilerim tekrardan.

Sado ab selamlar bu arada

DF
55548
durup dururken konuşmaya böyle başlamak ve ben ergenim Annadım Abe

DF
blood kurtlar vadisinde polata yeni bir kimlik vermişlerdi sanada ayarlayalım yeni bir nick falan temiz sayfayla başla ne dersin ?

DF
Beyler vallahi rage geçircem konuyu uzatmaya gerek yok laf atıp tutmayada, mod değiliz ama insanız. Bloood/alper ,dolandırıcı olabilir olmaz kanıtlanır kanıtlanmaz orası ayrı mesele ama vallahi uzatmaya drama yapmaya gerek yok. Kanıt varsa tamamdır halledilirde beyler biraz boş yapmıyor muyuz?

Sado reis selamlar adamsn.

DF
Ben artık ban yemek istemiyorum konudan ayrılıyorum

KAÇÇAAAAOOOVVV!

55549

DF
Beyler vallahi rage geçircem konuyu uzatmaya gerek yok laf atıp tutmayada, mod değiliz ama insanız. Bloood/alper ,dolandırıcı olabilir olmaz kanıtlanır kanıtlanmaz orası ayrı mesele ama vallahi uzatmaya drama yapmaya gerek yok. Kanıt varsa tamamdır halledilirde beyler biraz boş yapmıyor muyuz?

ban yememek için yalakalık yapıyor sado abi yalakalığı sevmiyo vala

DF

çok haklı bir yorum. ben saldım ss ler geldikten sonra beni etiketlerseniz sevinirim. bb

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!