Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kafanı yastığa koyduğun zaman otur bi düşün ben kendimi savunamayan hayali olarak cok para kazanan telegram robotuyum diye şimdi gidebilirsin belli ki seninle tartışamayacağız..
Merak etme en azından senin gibi discord faresi değilim hayatında görmediğin işlere girmişliğim var burada kendimi yüceltmeyecem src leaklendi diye şimdi ağlayabilirsin dediğim gibi.
Merak etme en azından senin gibi discord faresi değilim hayatında görmediğin işlere girmişliğim var burada kendimi yüceltmeyecem src leaklendi diye şimdi ağlayabilirsin dediğim gibi.
hadi sana izin veriyorum internetten araştır ve gel 5 dakika da benden sana bonus konu şuan drama değil konu lua demen ve kodda lua dışında bir şey olması bence kendini açıkla
Konunun özeti şudur Sheet js bildiğini ve üstün olduğunu söyledi ama gördüğünüz üzere altımda ezildi
js biliyorsan oradaki kodun da ne olduğunu bilmen gerekiyordu sana vasıfsızlıkta başarılar dilerim
Konunun özeti şudur Sheet js bildiğini ve üstün olduğunu söyledi ama gördüğünüz üzere altımda ezildi
js biliyorsan oradaki kodun da ne olduğunu bilmen gerekiyordu sana vasıfsızlıkta başarılar dilerim
olayı devam mı ettirmek istiyorsun js konusunda ezildin bunda da ezilmek mi istiyorsun ne
ayrıca kendini kanıtlamaya çalışırken bile düzgün kanıtlayamıyorsun toplam varlık yerine geçmiş kısmını açman gerekir
burada da seni ezmek istemiyorum ve para savaşı yapmayı sevmiyorum
seninle eğlendim bitti sal artık.
görende sanıyor ki fabrikatörün oğlu ahahahah
Fabrikayı bilmem ama orta halli bir işletmeden daha fazla kazanıyoruz
Fivemden 1000 2000tl kazanınca instaya Sanal sayesinde yazan elemanlar gelmeden biz uzaklaşalım
Ağzınız kokuyor yazmışsında daha geçen gün tüm dişlerime kaplama yaptırdım. 4 ay olmuş tebexe gireli 4 aylık genel kazancıda görmek istersen eğer aşşagıya bırakıyorum Ekli dosyayı görüntüle 76915
Ağzınız kokuyor yazmışsında daha geçen gün tüm dişlerime kaplama yaptırdım. 4 ay olmuş tebexe gireli 4 aylık genel kazancıda görmek istersen eğer aşşagıya bırakıyorum Ekli dosyayı görüntüle 76915
senin para kazanman normal bu piyasadan çünkü kaliteli iş yapıyorsun ancak raider bana göre düzgün iş yapmıyor milleti dolandırıyor raider tabi kendisi konuşamadığından burada anca fivem piyasasındaki arkadaşlarını çağırır
olayı devam mı ettirmek istiyorsun js konusunda ezildin bunda da ezilmek mi istiyorsun ne
ayrıca kendini kanıtlamaya çalışırken bile düzgün kanıtlayamıyorsun toplam varlık yerine geçmiş kısmını açman gerekir
burada da seni ezmek istemiyorum ve para savaşı yapmayı sevmiyorum
seninle eğlendim bitti sal artık.
senin para kazanman normal bu piyasadan çünkü kaliteli iş yapıyorsun ancak raider bana göre düzgün iş yapmıyor milleti dolandırıyor raider tabi kendisi konuşamadığından burada anca fivem piyasasındaki arkadaşlarını çağırır
Ya hala konuşuyorsun ne yüzsüz herifsin js biliyorum dedın yalanını ortaya cıkardık hala maval okuyorsun, discord'a gir neler yaptığımızı gör vasıfsız eleman, yok bana göre dolandırıcı, aynen kaynak. TBMM Data Search Programı.