Arkadaşın verdiği son güncelleme logunu birazcık açıklayayım size, burada açıklıyorum çünkü kendi konusunda yazarsam sildirir:
xx algoritması dediği ne sizce? client side stop engeli ama adının xx olmasının sebebi eventin adı xx yani algoritmayla falan alakası yok
buyrun o xx'i görebileceğiniz bir satır:
mevcut
mevcut
sadece limit eklemiştir o da 5 satır kod
paket spesifik bir şey olup event name scrambler ile zaten engelleyebileceğin bir şey ama arkadaş o event adını alıp
kısmını kopyalayıp polis rütbesi yerine admin rütbesi baktırıp güncelleme diye ağzımıza sokuyor
4 farklı method dediği 4 farklı event adı girmiş ayarlara method diyor xD
"bazı hile türlerine limit" tamamen boş çünkü öylesine yazılmış detay yok
global ban listten sunucu sahibi istediği zaman istediği kişiyi kaldırıyor ( kaldırıyordu ki hala kaldırıyordur sonuçta para öncelikli bu arkadaş için )
benim beceremediğim MS sıkıntısı diye bir şey yok her zaman söyledim ne kadar AKTİF koruma o kadar ms yükselir, aktif korumaları ne kadar pasifleştirirsek o kadar ms düşer fakat sende pek düzeltememişsin zaten ( teşekkürler @Kaves ):
[17.06.2021]
zaten çalışıyordu
boş güncelleme
çok söze gerek yok ki dilimde tüy bitti, para vermeyin şu elemana leş ürünü için
aylar sonra yapabildikleri sadece bu yani düşün ne kadar bilgisiz
yemek yediği kaba tuvaletini yapmayıp benle çalışsaydı VB-AC'den de kaliteli olurdu elindeki ürünü ama salak işte ne beklersin
güya havlatıyormuş beni:
Ekli dosyayı görüntüle 57657