Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım full fix np-inventory ve np-weapons

Item Verme Nasil /giveitem yazinca calismiyor Temel pakkete deniyorum
np-inventory>sv_functions.lua dosyasındaki giveitem command'ını şu şekilde değiştirirsen düzelir sanırım.

C#:
ESX.RegisterCommand('giveitem', 'admin', function(source, args, showError)
    local id = tonumber(args[1])
    local player = ESX.GetPlayerFromId(id)
    local item    = args[2]
    local count   = (args[3] == nil and 1 or tonumber(args[3]))
    TriggerClientEvent('player:receiveItem', player.source, ""..item.."", count)
end)

DF
np-inventory>sv_functions.lua dosyasındaki giveitem command'ını şu şekilde değiştirirsen düzelir sanırım.

C#:
ESX.RegisterCommand('giveitem', 'admin', function(source, args, showError)
    local id = tonumber(args[1])
    local player = ESX.GetPlayerFromId(id)
    local item    = args[2]
    local count   = (args[3] == nil and 1 or tonumber(args[3]))
    TriggerClientEvent('player:receiveItem', player.source, ""..item.."", count)
end)
tam olarak satırını vesaire atarmısın çünki bir tane giveitem commandı bulup değiştirdim direkt giveitem komudu gitti

DF
Paylaşımın için teşekkürler, gerekli düzenlemeleri yapıp sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

DF
Envanteri kurmanız için "krp-login ve krp-identity" ikilisine ihtiyacınız yok. Şu kodu kendi "multicharacter" scriptinize entegre ederseniz, envanter çalışacaktır.

Not: Identifier türünü kendi kullandığınız framework'e uyarlamanız gerekli. Oyuncu steam ile kaydedilmiyorsa, "GetPlayerIdentifiers(src)[1]" kısmını değiştireceksiniz.

Kod:
TriggerClientEvent('updatecid', src, GetPlayerIdentifiers(src)[1])

DF
Son düzenleme:
/giveitem 1 (Item Stash Kodu) 1 yazdığımda Invaild Item diyor

DF
36500
Envanteri kendi yaptığını sanan 1-2 arkadaş olmuş bu yüzden up​

DF
Envanteri kurarken 1-2 hata ile karşılaştım yardımcı olabilecek varsa gerçekten sevinirim Discord: ! * Loomia * !#1946

DF
Kendi karakter seçme ekranınıza np inventory'nin cid şeysini entegre etmeniz gerek yukarda paylaşılmış.
"
TriggerClientEvent('updatecid', src, GetPlayerIdentifiers(src)[1])
"

DF
Citizen Id'nizi alamadığı için bağdaştıramıyo ve swap sorunu oluyor sizde.

DF
kurdum her şeyi startladım fakat f2 ye bastığımda envanter ekrana geldi ama kapatamıyorum ve mouse imleci gelmiyor f2ye bassam da kapanıp açılıyor

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!