Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım FULL FİX M3 ENVANTER VE ENTEGRELİ M3 MOTEL (RESİMLERİ İÇİNDE)

şimdi o mesele şöyle. sen item eklenince sağ altta gelen artı işaretini dyorsan onu bende düzeltemedim. sadece silindi çalışıyor. eğer düzeltip yardımcı olan birisi olursa bu formu güncelleyeceğim. başka hiçbir sıkıntı yok
Anladım Ben Araştırdım Dostum O Sorunun Envanter İle Alakası Yok es_extended üzerinde bir fonksiyon eklememiz gerekiyor ancak henüz çözebilmiş değilim.

DF
Anladım Ben Araştırdım Dostum O Sorunun Envanter İle Alakası Yok es_extended üzerinde bir fonksiyon eklememiz gerekiyor ancak henüz çözebilmiş değilim.
Jagen#5640 Discord üzerinden benim ile iletişime geçebilirsin çözüm için.​

DF
Sağ alttaki item eklendi ve silindi yazısı düzeltildi. tam olarak yapmak isterseniz yeniden düzenlediğim başlığa bakabilirsiniz

DF
Konuna 24 saatte bir defa güncel atabilirsin​

DF
aga paylaşılan birşeyi paylaşman ne kadar mantıklı?

DF
WonderFist1 WonderFist1 lütfen konunuza çaktırmadan güncel atacak gereksiz mesajlar yazmayın
özellikle bunu 20-25 dakika aralıklarla yapmayın

DF
Development bilgisi cok fazla vakit ayıramadığım için kıstlı fakat, esx_thief ve esx_lootinv vb şeyler kurdum np-menu den triggerları cektirdim animasyon giriyor envanter gelmiyor, farklı bir dosya var mı veya hangi triggeri cağırmam gerek?
simdi m3 esx tabanli oldugu icin esx kodlarini kullaniyor lakin disk mantiginda calisiyor. yani kodlariyla kucuk bi degisiklik yaparsaniz istediginiz sonucu elde edebilirsiniz

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!