Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı fivemden gereksiz ban yedim 251 gün

• Konbuyu başlatan MyPat
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 34
  • Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal, F3D3R4LL Frozen Muhammet'ten bahsediyorsun sanırsam yani kendine yönelen okları nasıl geri çeviririm diye attığın saçma sapan yorumlara anlam veremiyorum 1 rockstar hesabını 6 kişi kullanıyoruz diyorsun kullanma kendine ayrı hesap açsaydın? Arkadaşın açmış ya hileyi etkilenmeseydin çok basit bir yönteme benziyor değil mi çözümü aslında ?

Bu forumda en sevilmeyen şey dolandırıcılık yerine hile kullanımıdır zaten , birde üstüne üstelik kullandığınızı kendiniz söylüyorsunuz ne kadar illegal yolsa varsa deniyorsunuz spoofer vs , Yakın zamanda büyük bir paylaşım yapıp her sunucu bunu kendine göre düzenlediği taktirde müthiş bir koruma paylaşımı yapıp herkes hile hurda derdinden kurtarma gibi düşüncem var.
konuyu buraya ben getirmedim amacım sadece destek almaktı ancak herkesin bi karın ağrısı olduğundan forumun anlamını bilmeyen insanların konuya yardımcı olmak yerine lak lak mesajlar yazıp deneme moderatör olarak alınıyorlar benim amacım sadece konuma çözüm bulmakdı ancak arkadaşlar başka yere çevirdi bende gereken şeyi yazdım elimde yazışmalı kanıtlarda var kim üstüne alınmak istersede alınsın

DF
Malesef ki coğunuz hile kullanıyorsunuz, ve bunu kötü niyetle yapıyorsunuz örnek A sunucusu reklam attı siz direk A sunucusuna hile gönderip racon kesiyorsunuz.

A sunucu ise durur mu, o da size yurt ici saldırı gönderiyor aslında iki sunucunun oyuncusu herkese yeterken A sunucusu cöküyor B sunucusuna gidiyor diğer gün 50 ceken B sunucusu ise C sunucusuna saldırıyor, daha fazla oyuncu cekmek icin.

Sonra diyorsunuz ki neden TR sunucuları bukadar kanser neden oyuncu bukadar düştü, aslında bunu siz yapıyorsunuz 15 yaşında youtuber cocuklar trol videosu cekiyor zırhlı araç cıkarıp sağ solu tarıyor.

Diğer gün attığı trol videosu patlıyor, millet eğleniyor ama biz oynayan kitleye zarar veriyoruz gerçekten yazık.
bunu diyen sen misin

DF
Malesef ki coğunuz hile kullanıyorsunuz, ve bunu kötü niyetle yapıyorsunuz örnek A sunucusu reklam attı siz direk A sunucusuna hile gönderip racon kesiyorsunuz.

A sunucu ise durur mu, o da size yurt ici saldırı gönderiyor aslında iki sunucunun oyuncusu herkese yeterken A sunucusu cöküyor B sunucusuna gidiyor diğer gün 50 ceken B sunucusu ise C sunucusuna saldırıyor, daha fazla oyuncu cekmek icin.

Sonra diyorsunuz ki neden TR sunucuları bukadar kanser neden oyuncu bukadar düştü, aslında bunu siz yapıyorsunuz 15 yaşında youtuber cocuklar trol videosu cekiyor zırhlı araç cıkarıp sağ solu tarıyor.

Diğer gün attığı trol videosu patlıyor, millet eğleniyor ama biz oynayan kitleye zarar veriyoruz gerçekten yazık.
bunu diyen sen misin

DF

Ekli dosyalar

• raider.png
    raider.png
    70.5 KB · Görüntüleme: 18
KONUNUN KAPATILMASINI TALEP EDİYORUM SEBEP FORUM NEDİR BİLMEYEN İNSANLARIN FORUMDA MİLLETE B*K ATMAKTAN BAŞKA BİŞEY BİLMEMELERİ YARDIMCI OLAN 1 2 KİŞİ VAR ONLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

DF
Daha önce yaptığın terbiyesizliğe hitaben 2 kez cok güvendiğin korumanı geçtim devam ettirmedim veya ettirip en azından haksız ban yedim diye konu da açmadım.
ben korumama hiç bir zaman iyi demedim senden de yeni açılacak serverım için anticheat almayı düşünüyorum bunu sende biliyorsun ancak kendi yaptığınız şeyleri başkaları yapınca mı ban sebebi oluyor sadece

DF
ohhh çok iyi olmuş

DF
aynen knk kesin gereksiz ban yemişsindir

DF
yat olum aşa bi daha spoofer kullanma ok?

DF
251 gün sonra görüşürüz kankss

DF
Konu kapatılmıştır.​

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!