Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu ArıyoruzFivemde Venny gibi edv gibi hardrp sunucu varmı ?
Merhabalar arkadaslar Gercekten rol yapabileceginiz bir ortam ariyorsaniz Size söz veriyorum size bunu saglayacak bir sunucum var, fix304577discord hesabim Bana ulasabilirsiniz.
Merhabalar sunucum henuz acilmadi fakat acilmaya hazir hale gelmek uzere hedefimiz yeni yila yeni oyuncular ile birlikte baslamak dilerseniz asagida ki linkten sunucu hakkinda bilgi sahibi olabilir daha detayli bilgi icin dexaamasiyah adi ile discord uzerinden ulasabilirsiniz.
Watch Roleplay Tanıtım Yazısı Watch Roleplay, gerçekçilik ve kaliteyi esas alan, hard RP anlayışını benimseyen bir FiveM sunucusudur. Oyuncularımıza detaylı ve sürükleyici bir deneyim sunmak için tüm sistemler ve scriptler titizlikle seçilmiş ve optimize edilmiştir. Ancak burada durmuyoruz...
Uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve gerek scriptsel gerekse kurallar olarak hard rp nin gerçek anlamını bulacağı bir sunucu oluşturduk. Şu günlerde test sürecine geçmeye hazırlanıyoruz. Neredeyse herşey hazır. Eğer katılmak isterseniz discord linkimiz budur:
ekip alımlarını görene kadar umutluydum bireysel oyunculara önem veren bir sunucu sahibi varsa veya yakında açılacak bir proje varsa seve seve dahil olmak isterim