- Discord
- b a r a n ヤ#5091
Merhaba arkadaşlar başlıktan görüp haddii lan ordan demeyin, disc-inventoryhud sistemini hepiniz biliyorsunuz sıkıntılı bir tık maalesef fakat hataları anlayabiliyorsanız sıkıntıları çözebiliyorsunuz.
Bu disc'i bir forumda burasımıydı başka bir yer miydi hatırlamıyorum bildiğin bir disc bulup hatalarını bulup tek tek düzelttim elimden geldiğince yeni sunucu açıp yada paket yapmak isteyen arkadaşlara satmak istiyorum, bu discten farkı ne şu discten farkı ne demeden ben size neleri düzelttimiği bir kaçını yazayım
EnsureInv yapınca itemler çoğalıyordu, onu düzelttim.
Envanterde yavaşlık vardı, onu düzelttim elimden geldiğince
İtemler kaydetmiyordu, onu düzelttim
Bazı item alış-veriş'lerinde item gelip gitmiyordu çoğu zaman, onu da düzelttim.
Marketten item ver'e tıklayıp marketteki itemi arkadaşınıza verip para vermeden item çoğaltabiliyordunuz, onu da düzelttim.
Kimseyle burda sidik yarışına girmiyorum, zaten kimseye bişey demiyorum etmiyorum forum'un en sakin kullanıcısım o yüzden ters cevaplar yazmayınız .d
REFERANSLAR
Üzerinde oynamalar yapabilirsiniz, inventory.js'de vs. firstname, lastname fonksiyonları aktif onları düzenleyip F2'de Kişi yazan yere entegreleyebilirsiniz.
Müsait olmadığımdan onlara zamanım kalmadı.
( envanterdeki farklı komutlar, /f2fix "disc-inventoryhud>client>mani.lua dan değişebilirsiniz." /envanterkontrol "disc-inventoryhud>server>main.lua dan değişebilirsiniz." )
Şimdiden hepinize teşekkürler, Satın alan arkadaşlara iyi kullanımlar.
FİYAT İÇİN İLETİŞİME GEÇİN.
Fivem'de bir kişi bir scripti paralı sattığında nedense fiyat korkusu oluyor, İçinizde kuşku olmasın sadece biraz bana kafa yorduğu için emek karşılığını istiyorum fivem ortamı için ucuz bir fiyat zaten.
İletişim için > p a t e x#0001
İletişim için > [email protected]
Bu disc'i bir forumda burasımıydı başka bir yer miydi hatırlamıyorum bildiğin bir disc bulup hatalarını bulup tek tek düzelttim elimden geldiğince yeni sunucu açıp yada paket yapmak isteyen arkadaşlara satmak istiyorum, bu discten farkı ne şu discten farkı ne demeden ben size neleri düzelttimiği bir kaçını yazayım
EnsureInv yapınca itemler çoğalıyordu, onu düzelttim.
Envanterde yavaşlık vardı, onu düzelttim elimden geldiğince
İtemler kaydetmiyordu, onu düzelttim
Bazı item alış-veriş'lerinde item gelip gitmiyordu çoğu zaman, onu da düzelttim.
Marketten item ver'e tıklayıp marketteki itemi arkadaşınıza verip para vermeden item çoğaltabiliyordunuz, onu da düzelttim.
Kimseyle burda sidik yarışına girmiyorum, zaten kimseye bişey demiyorum etmiyorum forum'un en sakin kullanıcısım o yüzden ters cevaplar yazmayınız .d
REFERANSLAR
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Üzerinde oynamalar yapabilirsiniz, inventory.js'de vs. firstname, lastname fonksiyonları aktif onları düzenleyip F2'de Kişi yazan yere entegreleyebilirsiniz.
Müsait olmadığımdan onlara zamanım kalmadı.
( envanterdeki farklı komutlar, /f2fix "disc-inventoryhud>client>mani.lua dan değişebilirsiniz." /envanterkontrol "disc-inventoryhud>server>main.lua dan değişebilirsiniz." )
Şimdiden hepinize teşekkürler, Satın alan arkadaşlara iyi kullanımlar.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
FİYAT İÇİN İLETİŞİME GEÇİN.
Fivem'de bir kişi bir scripti paralı sattığında nedense fiyat korkusu oluyor, İçinizde kuşku olmasın sadece biraz bana kafa yorduğu için emek karşılığını istiyorum fivem ortamı için ucuz bir fiyat zaten
İletişim için > p a t e x#0001
İletişim için > [email protected]
Son düzenleme: