Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba iyi forumlar vds üzerine serverim açık ip key falan hepsi ayarlı ama server fivemde offline gösteriyor sadece ip ile girebiliyorum çözümü nedir (ipmini reklam olmaması için kapadım)
merhaba statik bir ip adresiniz mevcutmu ? (vds/dedicadet) eğer mevcut ise firewall'ı tek seferliğine kapatarak deneyin, Muhtemelen yine olmayacaktır firewall kapalı durumda iken Artifact sürümünüzü güncelleyin ardından server.cfg de ana komutların bulunduğu yerlerden herhangi bi yere sv_master1 "" veya sv_master1"" oda olmassa sv_master komutlarını kullanmayın deneyin, sonucun olumsuz olması durumunda şu şekilde olmalıdır #sv_master1 ""
merhaba statik bir ip adresiniz mevcutmu ? (vds/dedicadet) eğer mevcut ise firewall'ı tek seferliğine kapatarak deneyin, Muhtemelen yine olmayacaktır firewall kapalı durumda iken Artifact sürümünüzü güncelleyin ardından server.cfg de ana komutların bulunduğu yerlerden herhangi bi yere sv_master1 "" veya sv_master1"" oda olmassa sv_master komutlarını kullanmayın deneyin, sonucun olumsuz olması durumunda şu şekilde olmalıdır #sv_master1 ""
güncel sürümü buradan indirip sunucu dosyalarınızı güncelleyin demiş
#sv_master1 "" dediği server.cfg dosyası içerisine yazılan bir komut ayarı bu sayede sunucu server liste gözükür tabi key ilede alakası vardır
Statik ip; ip si değişiklik sağlamayan sabit bir ip de duran sistem vds kullanıyorsunuz tahmin ediyorum ki ipniz statik
firewall; Güvenlik duvarınız kapalıyken demiş
güncel sürümü buradan indirip sunucu dosyalarınızı güncelleyin demiş
#sv_master1 "" dediği server.cfg dosyası içerisine yazılan bir komut ayarı bu sayede sunucu server liste gözükür tabi key ilede alakası vardır
Statik ip; ip si değişiklik sağlamayan sabit bir ip de duran sistem vds kullanıyorsunuz tahmin ediyorum ki ipniz statik
firewall; Güvenlik duvarınız kapalıyken demiş
kral cevabın için teşekkür ederim discord üzerinden yardımcı olman şansınız varmı tabi sizin içinde uygunsa yanlış yapmamak için size sorarak yapsam daha iyi olur EmreK#0001