Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sistem özelliklerim 4060 ryzen 7 7735 16 gb ramim var Racon Roleplay de 50 fps alıyorum şehir içinde 20 lere kadar düşüyor. Yollar bazen yüklenmiyor daha sonrasında yükleniyor
Arkadaşlar sistem özelliklerim 4060 ryzen 7 7735 16 gb ramim var Racon Roleplay de 50 fps alıyorum şehir içinde 20 lere kadar düşüyor. Yollar bazen yüklenmiyor daha sonrasında yükleniyor
aynı işlemci bende 4050 var üstünede 8 gb ramim var benim ben daha yüksek fps alıyorum extended texture budgetı arttırmayı dene olacağını düşünmüyorum sıcaklık değerlerini kontrol et.