Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Efendim Lütfen Her Konu Altına Baltalıyıcı Yorumlar Atmayınız. Bu Size İlk Uyarımdır.
Bu Tarz Durumlara Devam Ederseniz En İyi İhtimal Uyarı Alabilirsiniz. Şuan Ohal Oldugunuda Unutmayınız.
Efendim Lütfen Her Konu Altına Baltalıyıcı Yorumlar Atmayınız. Bu Size İlk Uyarımdır.
Bu Tarz Durumlara Devam Ederseniz En İyi İhtimal Uyarı Alabilirsiniz. Şuan Ohal Oldugunuda Unutmayınız.
valla reis bende bi fake hesap açıyım diyorum ya millete sallamak ve konu baltalamak için ne diyon sonra bana ait degil falan derim biri ifşalarsa
ulan sanki geçenlerde buna benzer bisi olmustu ama neyse
Hesaba uzun zamandır erişimim olmadığı için biraz geç cevap verdim,bunun için üzgünüm.Sanıırm belirtmek istediğiniz scriptin cylex'e ait olması.Script bir nevi cylex'e aittir,üzüm ve kenevir scripti değiştirilip bu scriptler kullanıma sunulmuştur.İlginiz için teşekkür ederiz,gerekli izinler script paylaşılmadan önce cylex'den alınmıştır.
Hesaba uzun zamandır erişimim olmadığı için biraz geç cevap verdim,bunun için üzgünüm.Script m3 envantere uyumlu değildir,Kendiniz birkaç değişiklik yaparak scripti m3 envantere uyarlayabilirsiniz.